Foto: Bildbyrån

Barcelonas vd om Neymar: "PSG hade flera erbjudanden från oss"

Publicerad: 2019-09-19 20:35 Spanien

Barcelonas vd uttalar sig om förhandlingarna med Paris Saint-Germain - och om Neymar är aktuell inför nästa säsong.

Efter utdragna förhandlingar mellan Paris Saint-Germain och Barcelona kunde parterna konstatera att det inte skulle bli någon flytt för anfallsstjärnan Neymar, 27.

Barcelonas vd Oscar Grau kan inte lova att klubben gör nya försök att värva brassen.

– Neymar var en sportslig förfrågan och klubben gjorde allt för att värva honom, men på ett ekonomiskt hållbart sätt. PSG hade flera erbjudanden från oss. De nobbade alla. Jag vet inte om vi kommer att vara ute efter honom nästa sommar. Planeringen inför nästa säsong kommer att göras längre fram, säger Grau enligt Goal.com.

– Vi hade varit glada om vi fått chansen att ta tillbaka Neymar, men villkoren var tvungna att vara rimliga. Om några parametrar hade uppfyllts, då hade det varit möjligt, men PSG var inte nöjda med att tappa honom.

Samtidigt visar 16-årige Ansu Fati framfötterna i Barcelona och skulle han fortsätta på det inslagna spåret kommer Barcelona inte att vara i behov av en spelare som Neymar, anser Rivaldo.

– Om Barcelona kan spela bra med Fati som en viktig del i framgångarna, då har de ingen anledning att värva nya spelare. Men om saker inte går bra kan det bli annorlunda, och då kan Neymar bli aktuell igen.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com