Foto: Mathilda Ahlberg/Bildbyrån

Rodin Deprem: "Min situation är svår och jobbig"

Publicerad: 2019-09-18 14:09 Allsvenskan

Rodin Deprem har används sparsamt i Örebro SK. Samtidigt sitter 21-åringen på ett utgående kontrakt. Nu uttalar sig anfallaren om framtiden.

Rodin Deprem, 21, har den här säsongen noterats för fyra allsvenska framträdanden i Örebro SK:s tröja. Inte en optimal situationen för den 21-årige anfallaren.

– Jag kan inte ljuga, min situation är svår och jobbig. Det här är den tuffaste perioden som jag har haft. Men jag vet att jag kommer starkare ur det här och jag vet vad jag kan. Det kommer att släppa och jag kör bara på, säger Deprem till Nerikes Allehanda.

Samtidigt sitter han på ett kontrakt som löper ut efter säsongen.

– Vi får se, jag vet inget ännu men det finns några alternativ. Jag måste vara någonstans där jag trivs och där de tror på mig. Inget illa om ÖSK, jag trivs här också men jag behöver mer speltid. Ibland är det tufft men jag vet att jag har det i mig och det gäller bara att fortsätta, då kan jag fortfarande komma långt.

Deprem vill inte hävda att ÖSK är ett avslutat kapitel.

– Vi får se, jag vet inget ännu men det finns några alternativ. Jag måste vara någonstans där jag trivs och där de tror på mig. Inget illa om ÖSK, jag trivs här också men jag behöver mer speltid. Ibland är det tufft men jag vet att jag har det i mig och det gäller bara att fortsätta, då kan jag fortfarande komma långt, säger han till Nerikes Allehanda.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com