Foto: phil Noble/Bildbyrån

Klopp om agentens uttalande: "Han ville bara skämta"

Publicerad: 2019-09-16 20:54 England

Jürgen Klopps agent pekade på vädret som en faktor till att en förlängning kan dröja. Liverpool-managern kallar det hela för ett skämt.

Jürgen Klopps kontrakt med Liverpool gäller fram till sommaren 2022 och när managerns agent fick frågan om det är aktuellt med en förlängning svarade han:

– Vi har fortfarande lite tid för det. Vi måste vänta och se hur allt utvecklar sig och om klimatförändringarna kommer ge England bättre väder eller bara till Tyskland. Man ska inte underskatta det (vädret). Jag minns i november eller december, Liverpool bad om en kontraktsförlängning. Jag sa: "Låt oss vänta". Ulla (Klopps fru) och Jürgen går upp på morgonen och det är mörkt. När de träffas igen är det kväll, det är mörkt då med eller så är det grått och regn, sa Marc Kosicke till tyska Spox.

Klopp själv betonar att agentens uttalande var ett skämt.

– Han ville bara skämta. Jag måste vara seriös. Tysk humor, ingen förstår sig på den. Vädret har aldrig varit en anledning för mig att välja stad. Det finns ingen anledning för mig att lämna landet. För stunden är det kanske det mest hälsosamma vädret i världen. Vi har gott om regn, det är kyligt, motsatsen till det här rummet, säger Klopp enligt Goal.com och fortsätter:

– Det finns inget i den historien. Han är min agent och vän.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com