Foto: Jason Cairnduff/Bildbyrån

Matic: "Jag vill spela - men det är bra att United satsar på talangerna"

Publicerad: 2019-09-16 10:42 England

Nemanja Matic är frustrerad över sin situation i Manchester United, men står bakom Ole Gunnar Solskjaers satsning på unga spelare.

Den serbiske landslagsmittfältaren Nemanja Matic, 31, får inte längre regelbunden speltid i Manchester United.

Ole Gunnar Solskjaer har istället valt att satsa på Scott McTominay, 22, på hans position. Nu uttalar sig Matic om sin situation.

– Jag tror inte på ålder, (utan på) bra spelare eller dåliga spelare. Det spelar ingen roll om du är 18 eller 35, så jag anser att den som spelare i dag förtjänar att spela. Jag är glad för de unga spelarna, de får chansen att spela här. Det är inte alltid fallet i storklubbar och Manchester United ger möjligheter till killarna som vuxit upp här i akademin, säger han enligt Goal.com.

– Det är bra för i storklubbar får de inte alltid möjligheter med tanke på pressen och resultaten och eftersom alla vill vinna. Självklart vill jag spela. Jag ger alltid mitt bästa för laget. Det är tränaren som väljer laget och när man är på bänken är man inte glad, men jag gör mitt bästa för att ändra hans åsikt och övertyga honom att placera mig på planen, fortsätter Matic.

Matic har kopplats ihop med Juventus, Milan och Inter på sistone.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com