Foto: Bildbyrån

Areola om Mbappé och Pogba till Real Madrid: "Kan inte gå in på detaljer"

Publicerad: 2019-09-14 12:21 Spanien

Real Madrids målvakt Alphonse Areola uttalar sig om den eftertraktade duon som kopplas ihop med klubben.

Paris Saint-Germains anfallare Kylian Mbappé, 20, har länge varit aktuell för Real Madrid. Alphonse Areola, som nyligen lämnat PSG för Real, medger att han pratat med stjärnan om den spanska giganten.

– Det jag har pratat med Kylian om är hans skada, han måste komma tillbaka så fort han kan och vi får se vad som händer i framtiden, säger Areola enligt Goal.com och fortsätter:

– Jag kan inte gå in på detaljer om vi pratat om Madrid eller inte. Jag är här och jag vill vara en av den här klubbens historia. Just nu är han i Paris, han måste återhämta sig från sin skada, hitta tillbaka till sin nivå. Alla går sin egna vägar, har sina egna historier och vi får se vad som händer i slutet på säsongen.

Manchester Uniteds mittfältare Paul Pogba, 26, är också ett namn som frekvent kopplats samman med Real Madrid. Areola bemöter ryktena kring sin landslagskollega.

– Jag har inte pratat med Paul. Han var skadad sist när vi hade landslagssamling, men jag känner honom väl. Han är en fin person, en stor spelare med stora kvalitéer. Men alla går sina egna vägar, så vi får se vad som händer.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com