Foto: Bildbyrån

Lilleström jagar Ari Skúlason: "Det är upp till Sundsvall"

Publicerad: 2011-08-09 11:01 Superettan

En allsvensk klubb har fått ett bud nobbat, enligt uppgifter Örebro SK. Även IFK Norrköping är intresserade likaså två norska klubbar. Lilleström uppges vara en av dem - som vill ha Ari Skúlason.

Ari Skúlason kommer inte att förlänga sitt utgående kontrakt med GIF Sundsvall - som enligt uppgifter redan har nobbat ett bud i sommar från Örebro SK.

Även IFK Norrköping har visat intresse för den isländske mittfältaren. Nu uppger hans agent Olafur Gardarsson att minst två norska klubbar jagar Skúlason.

– Det har sett ett par matcher och undersöker just nu om och hur de ska gå vidare, säger Gardarsson till Sundsvalls Tidning.

– Det är upp till Sundsvall om de vill sälja, fortsätter han.

Enligt Sundsvalls Tidning är en av de norska klubbar tabellsexan Lilleström.

– Jag vill inte säga något om vilka klubbar det är. Det är upp till Sundsvall att berätta. Det jag kan säga är att en svensk klubb har lagt ett bud i sommar som Sundsvall sa nej till, säger agenten.

I Lilleström arbetar Magnus Powell - med ett förflutet i GIF Sundsvall. Han är väldigt förtjust i Skúlason.

– Jag har sagt vad jag tycker. Att han är en otroligt bra spelare, som haft problem med humöret tidigare, men växt mycket och är en bra tvåvägsspelare. Och att han är en spelare som kan avgöra en match, säger Powell.

I dagsläget har Lilleström dock inga muskler att köpa loss Ari Skúlason för dyra pengar. Utan en övergång verkar troligast efter säsongen då han är fri.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com