Foto: Avdo Bilkanovic/Bildbyrån

Sebastian Larssons agent: "Det finns ett stående intresse"

Publicerad: 2019-09-13 13:49 Allsvenskan

Den svenske landslagsmannen Sebastian Larsson kan lämna AIK för spel utomlands, om det är vad han vill. Det finns gott om intresse.

Sebastian Larsson, 34, flyttade hem till Sverige sommaren 2018. Mittfältaren skrev på för AIK och har imponerat i Allsvenskan.

Nu berättar landslagsmannens agent Per Jonsson för fotbolldirekt.se att utländska klubbar fortfarande visar intresse.

– Till att börja med ska man ha klart för sig att han hade kunnat skriva för 4-5 olika utländska klubbar när han valde AIK och presterar man som han har gjort i AIK, landslaget och Europa League så är det klart att intresset fortsatt håller i sig. Nej, utländskt intresse för honom finns garanterat. Har man karriärer som Sebastian och Markus (Rosenberg) - tillsammans med så enorm motivation - så finns hela tiden möjligheter, säger han till fotbolldirekt.se och fortsätter:

– Ja, det är klart att han har möjligheter. Det finns ett stående intresse kring honom om han bara själv vill, men han är samtidigt inte intresserad och bara fokuserad på AIK. Han pratar inte om någonting annat. Nu har han kontrakt med AIK och visar så mycket han vill med AIK - men om man leker med tanken så vore det enkelt för honom att gå utomlands igen, helt enkelt för att flera klubbar jag arbetar med utan vidare skulle ta honom om det bara gick.

Sebastian Larsson har kontrakt över 2020. Det finns även en option att förlänga.

– Vi har inte pratat framtid ännu, säger agenten till fotbolldirekt.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com