Foto: Suhaib Salem/Bildbyrån

Wilfried Zaha sägs dumpa agenten efter misslyckade flytten

Publicerad: 2019-09-12 10:52 England

Crystal Palaces stjärna Wilfried Zaha bryter med sin agent efter en misslyckade flytten inför säsong.

Den ivorianske landslagsanfallaren Wilfried Zaha, 26, ville lämna Crystal Palace i somras. Han hoppades på en flytt till Arsenal.

Men även Everton och Napoli visade intresse. Crystal Palace vägrade dock att sälja och satte därför en skyhög prislapp på Zaha. 

Nu skriver trovärdiga The Times att Zaha meddelat agenten Will Salthouse, som jobbar för agenturen USM, att han vill avbryta samarbetet.

Salthouse har ingen vidare relation till Londonklubbens ordförande Steve Parish, vilket försvårat arbetet med en flytt.

Crystal Palaces manager Roy Hodgson uttalar sig samtidigt om Zahas situation.

– Jag tror inte någon tänkte att vi definitivt var tvungna att blockera honom eftersom vi vill att vår bästa spelare ska stanna hos oss, säger han enligt Sky Sports och fortsätter:

– Vi förstod att om ett väldigt bra bud skulle komma till honom och en mycket större klubb än Crystal Palace vill ha honom, och han är desperat att lämna, så skulle vi försöka göra en affär. Det olyckliga för Wilf är att erbjudandet inte kom från den typ av klubb som han vill ha. Jag tror att Steve Parish har gjort det klart för Wilf och de har löst det. Som ett resultat är det inte ett stort problem för mig att Wilf kommer tillbaka efter att ha accepterat situationen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com