Foto: Ivan Alvarado/Bildbyrån

Pontus Jansson: "Jag är trött på alla frågor om Leeds"

Publicerad: 2019-09-03 16:21 Utlandsproffs

Den svenske landslagsbacken Pontus Jansson vill fortfarande inte prata om uppbrottet med Leeds United, men trivs utmärkt i Brentford.

I brittiska medier har det rapporterats att Pontus Jansson och Leeds tränare Marco Bielsa inte kom överens, men också att det fanns ett missnöje inom klubben gentemot mittbacken.

Den svenske landsslagsmannen har nu flyttat till seriekonkurrenten Brentford och har snabbt stadgat sig.

– Jag trivs fantastiskt bra, jag har fått ett stort ansvar och är lagkapten. Vi spelar bra fotboll, är ett ungt lag, så jag trivs jättebra, säger Jansson till SportExpressen.

28-åringen vill dock inte prata om uppbrottet med Leeds.

– Det är inte läge, jag är bara trött på alla frågor om Leeds om jag ska vara ärlig. Av respekt för min nuvarande klubb och min dåvarande klubb tänker jag inte gå in på vad som hände, det får andra spekulera i, säger han till SportExpressen och fortsätter:

– Jag har redan mött dem en gång och träffat alla och jag lämnade med god ton. Jag vet inte vad som är skrivet men helt ärligt slutade jag läsa efter ett tag för det var så mycket, framför allt i engelska medier. För mig är det inga sura miner från något håll. 

För Fotbollskanalen berätta Jansson att det ännu inte är nära med en återkomst i Malmö FF.

– Det dröjer nog ett par år till. Jag känner mig i jäkligt bra form och börjat bra i Brentford där jag fått en viktig roll och kan hjälpa de unga spelarna på ett bra sätt. Jag har mognat enormt den senaste månaden eller senaste sex veckorna i Brentford. Jag är inte redo än, säger han till sajten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com