Foto: Johan Bernström/Bildbyrån

Carlos Strandberg ryktas bort - talar ut

Publicerad: 2019-08-23 16:49 Allsvenskan

Malmö FF uppges vara nära att släppa Carlos Strandberg till saudiska Al-Hazem FC. Nu uttalar sig anfallaren om framtiden.

Carlos Strandberg, 23, är just nu utlånad till Örebro SK. Men Malmö FF kan bryta avtalet för att skicka anfallaren utomlands.

I morse rapporterade Sportbladet att saudiska Al-Hazem FC är nära att låna Strandberg för 4 miljoner kronor med en köpoption på 12 miljoner.

Strandberg uttalar sig nu för Nerikes Allehanda.

– Det har spekulerats om många olika destinationer och adresser men jag är fortfarande en ÖSK-spelare och jag kommer att köra fullt ut här tills något annat händer, säger han till tidningen. 

23-åringen betonar att han inte bryr sig om skriverierna. 

– Det är olika från person till person. För min egen del lägger jag ingen fokus på det där. För mig så kan jag inte bry mig mindre om skriverier och spekulationer, säger han till NA.

ÖSK-managern Axel Kjäll talar också ut om Strandbergs situation.

– Det som sticker ut med Carlos är att han inte är vår spelare. Jag och Carlos har en bra dialog om hur läget ligger till och hur han tänker och resonerar om vad som faktiskt är konkret. Jag känner att jag har en hyfsad bild av vad som händer. Det kan finnas saker som jag inte känner till men vi har haft en bra dialog med Malmö och det hoppas jag fortsätter så också, säger han till NA.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com