Foto: Per Karlsson/Bildbyrån

Felix Michel om flytten: "Jag kände att jag behövde det här"

Publicerad: 2019-08-20 11:34 Allsvenskan

Den allsvenska storklubben AIK värvade mittbacken Felix Michel i sommar. Nu talar han ut om övergången.

Tidigare i sommar lämnade Felix Michel allsvenska bottenklubben AFC Eskilstuna för en toppstrid med AIK. Redan efter en träning fick han debutera för sin nya klubb.

– Det har blivit mycket speltid eftersom vi har Europa League samtidigt, det har varit två matcher i veckan den senaste månaden. Det är ju bra att jag fått spela, men samtidigt ska du komma in i deras system, deras sätt att spela. Jag har fått en lite annorlunda roll, det har varit mycket runt omkring, säger Michel till LT-sporten.

25-åringen betonar att övergången betyder mycket för honom.

– Förhoppningsvis är det väldigt viktigt, jag kände att jag behövde det här, komma till en större klubb för att kunna utvecklas och så småningom ta ännu mer steg. Sedan får vi se hur allting går. Får försöka ta chanserna nu med den speltid jag får, säger Michel till LT-sporten.

Michel har stora mål med sin sejour i AIK.

– Jag ska komma upp i min nivå igen, jag känner ingen stress. De har ju värvat mig av en anledning också, för att jag gjort det jag gjort. Att representera AIK, man är stolt över det. För mig är det Sveriges största klubb. Men jag vill ju fortfarande utvecklas, jag vill inte nöja mig, säger han till LT-sporten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com