Foto: Manuel Blondeau/Bildbyrån

Claudio Marchisio utesluter Jiangsu Suning och Serie A

Publicerad: 2019-08-20 11:26 Italien

Juventus tidigare mittfältare Claudio Marchisio har nobbat kinesiska Jiangsu Suning på grund av deras koppling till Inter.

Claudio Marchisio, 33, lämnade Juventus förra sommaren och flyttade till Zenit St Petersburg.

Den italienske mittfältaren är dock återigen klubblös då han brutit med den ryska klubben.

Jiangsu Suning och Brescia är två klubbar som försökt värva Marchisio, men båda har fått nobben. Karriären kommer fortsätta utanför Serie A.

– Jag vill absolut fortsätta spela. Det fanns intresse från Suning, men jag beslutade att inte gå vidare, delvis på grund av att de är för nära Inter (samma ägare) och det påverkade givetvis mitt beslut att inte acceptera deras bud. Jag har fått många bud från klubbar och även meddelanden från spelare som ber mig att ansluta till dem, men jag vill hålla mig till mina principer och löften. Jag sa att jag aldrig kommer bära en annan italiensk tröja efter Juventus och det kommer inte förändras, säger han till Sky Sport Italia.

– Om jag accepterar en ny roll kommer det vara i en klubb utanför Italien. Jag tittar inte bara på budet eller staden, utan hela projektet. Samtidigt har jag inte funderat på att återvända till Juventus. Jag tog mitt beslut för ett år sedan och jag vill inte gå tillbaka på det då det var rätt tid att gå vidare, fortsätter mittfältaren.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com