Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Hosam Aiesh: "En väldigt bra plats att kunna utvecklas på"

Publicerad: 2019-08-19 11:35 Allsvenskan


IFK Göteborgs nyförvärv Hosam Aiesh talar ut om sin debut och menar att det nya laget behöver tid.

Hosam Aiesh har lämnat Östersunds FK för IFK Göteborg. För en vecka sedan gjorde han debut för sin nya klubb på Gamla Ullevi.

– Det var speciell faktiskt. Det var en speciell känsla och det kändes jättebra. De är rätt högljudda (supportrarna) så det kändes jättebra, säger yttern till Fotbollskanalen.

24-åringen anser att Blåvitt har en bra mix i truppen.

– De erfarna hjälper de unga att utvecklas och det är en väldigt bra grupp med många bra spelare. Allt runtomkring med träningsanläggningen och alla som jobbar vill jobba där och är passionerade och vill hjälpa oss utvecklas åt alla möjliga håll. Det är en väldigt bra plats för oss att kunna utvecklas på, säger Aiesh till Fotbollskanalen.

Blåvitt har haft en nedåtgående formkurva på sistone. Men Aiesh är säker på att det kommer vända.

– Vi hade blivit tippade bland de sista i allsvenskan så man får inte glömma att vi har gått emot de förväntningarna och gjort det bra. Sen att man får en dipp under säsongen med några matcher behöver inte betyda så mycket mer än att laget har fått en liten dipp. Vi har fått några spelare och tappat några spelare och det kanske tar några matcher innan vi får till det. Men det känns väldigt bra och det kommer att vända när som helst, säger Aiesh till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com