Foto: Philippe Wojazer/Bildbyrån

PSG kan låna ut Neymar - Barcelona fejkar intresse?

Publicerad: 2019-08-18 15:33 Övriga Europa

Enligt franska uppgifter fejkar Barcelona intresse för Neymar för att tillfredsställa Lionel Messi.

Goal.com skriver att Paris Saint-Germain nu kan tänka sig att låna ut Neymar, 27, med en tvingande köpoption.

Den brasilianske världsstjärnan har varit tydlig med att han vill lämna PSG - som därför tittar på alla möjligheter för att göra sig av med honom och få det pris man vill.

Enligt sajten har Barcelona, Real Madrid och Juventus anmält sitt intresse för Neymar, men ingen av dem har kunnat matcha prislappen.

PSG i sin tur har nobbat flera bud som inkluderar spelare från de olika klubbarna. Därför kan det bli en utlåning. De vill dock ha en tvingande köpoption på 220 till 250 miljoner euro.

Den franska tidningen Le Parisien skriver samtidigt Barcelona kommer lägga fram ett förbättrat bud på Neymar, även om de i dagsläget inte vet hur det kommer se ut.

PSG är öppna för att ta emot spelare i utbyte, men Philippe Coutinho är nu borta. Ousmane Dembélé vill helst stanna i Barcelona. Nelson Semedo är en annan spelare PSG gillar.

Le Parisien spekulerar samtidigt i att Barcelona kan fejka sitt intresse för Neymar för att tillfredsställa Lionel Messi.

Messi har pushat Barça att värva tillbaka till Neymar. Den spanska giganten vill samtidigt att 27-åringen offentligt uttrycker att han vill återvända.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com