Foto: Matthew Childs/Bildbyrån

Uppgifter: Eriksen nobbar förlängning - vill till Barça, Real eller Juve

Publicerad: 2019-08-18 11:11 England

Tottenham har erbjudit Christian Eriksen ett lukrativt kontrakt, men fått nobben. Han vill fortfarande lämna, enligt uppgifter.

Christian Eriksen, 27, har bara ett år kvar på sitt kontrakt med engelska toppklubben Tottenham.

Nu skriver Daily Mirror att Tottenham erbjudit den danske stjärnan ett kontrakt värt över 200 000 pund i veckan, men återigen fått nobben.

Enligt tidningen har Eriksen siktet inställt på en flytt till Real Madrid, Barcelona eller Juventus innan sommaren är över.

Det enda problemet är att ingen av de tre storklubbarna har visat konkret intresse på sistone, enligt uppgifterna. Det spanska och italienska fönstret stänger den 2 september.

Eriksen kan bli ett alternativ för Barcelona om de misslyckas med värvningen av PSG-stjärnan Neymar, skriver tidningen.

Tottenhams tidigare anfallare Peter Crouch varnar dock Eriksen om att lämna för en av Europas giganter.

– Han har varit strålande för Tottenham och har en manager som verkligen litar på honom. Men då han inte visat några indikationer på att han kommer förlänga kan man inte utesluta tanken att Tottenham kommer sälja honom innan fönstret stänger. Real Madrid är klubben han vill till, men jag undrar om det kommer passa honom, säger han till Daily Mail.

– Jag flyttade många gånger under min karriär och ibland inser man att gräset inte alltid är grönare. Skulle Real Madrid passa honom? Han skulle inte vara huvudpersonen där och kan till slut bli vilsen. Eriksen är talangfull och professionell, men det garanterar ingenting i Madrid. Titta på Gareth Bale, fortsätter Crouch.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com