Foto: David Klein/Bildbyrån

Profilerna tokhyllar Dani Ceballos: "Ett riktigt bra tillskott"

Publicerad: 2019-08-17 22:38 England

Arsenals nye mittfältare Dani Ceballos briljerade mot Burnley på lördagen. Nu hyllas han av Robin van Persie och Martin Keown.

Arsenal besegrade Burnley med 2-1 hemma på lördagen. Dani Ceballos stod för två assist och imponerade stort.

Robin van Persie, tidigare stjärna i Arsenal, är imponerad av lånet från Real Madrid.

– Ceballos var överlägset den bäste spelaren på planen. Han gjorde matchen, skapade, han ville ha bollen hela tiden. Han var en fröjd att titta på, säger han till BT Sport och fortsätter:

– Han springer mycket. Jag tror även statistiken visar att han sprang mest av alla spelare, så det säger att han lever, han är där, han vill spela, han vill skapa. Han är en väldigt positiv spelare som har skoj, man kan se att han har roligt.

Även Arsenals tidigare backstjärna Martin Keown hyllar Ceballos.

– Det var ett par år sedan det fanns någon så talangfull på Arsenals mittfält, med självförtroende, elegans, blick och önskan att ha bollen. Han ser bra ut, absolut hemma. Om han kan producera det på bortaplan så kommer Arsenal verkligen ha alla sina böner besvarade den här säsongen, säger han.

– Jag tycker att han är utmärkt, ett riktigt bra tillskott till gruppen. Förhoppningsvis kommer han att ha en stor framtid i Arsenal, han var mil före alla andra i den här matchen, fortsätter Keown.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com