FOTBOLLTRANSFERS.COM AVSLÖJAR
Foto: Bildbyrån

AVSLÖJAR: Goran Slavkovski klar för LB07

Publicerad: 2011-08-04 15:59 Division 1

Han testade med AIK i vintras men fick inget kontrakt. Nu har Goran Slavkovski äntligen hittat en ny klubbadress. Fotbolltransfers.com kan avslöja att anfallaren är klar för LB07.

Tidigare utlandsproffset Goran Slavkovski med meriter från bland annat Inter och Bochum har hittat en ny klubb. Fotbolltransfers.com kan avslöja att han skrivit på för LB07 i division 1.

– Ja, Goran har skrivit på för oss säsongen ut, säger klubbchefen Johan Andersson till fotbolltransfers.com och fortsätter:

– Han har tränat med oss i drygt två och en halv månad och vi hoppas att han ska kunna spetsa till vår trupp och leverera givetvis. Den förväntningen har vi på honom.

Slavkovski är som bekant bosman men är inte heller lönemässigt någon dyr affär för LB07.

– Det är det definitivt inte. Då hade han inte hamnat hos oss. Vi spelar i divison 1 och har inte råd med dyra lösningar, säger Andersson till fotbolltransfers.com.

Vidare har LB07 gjort klart med Liridon Rrustemaj - som ansluter från Lunds BK. Anfallaren har skrivit på över kommande säsong också.

– Liridon är en stark och löpvillig forward som gärna går på djupet och är en duktig avslutare med båda fötterna. Han är en hyggligt modern forward, säger klubbchefen till fotbolltransfers.com.

Men det kan bli ytterligare värvningar för Malmöklubben då man dras med långtidsskador. Bland annat på Bovar Karim och Tobias Hansson.

– Inte omöjligt att vi hittar en försvarare. Vi tittar väldigt brett, avslutar Johan Andersson.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com