Foto: Dave Winter/Bildbyrån

"Pogba kommer inte göra som Neymar, men vill flytta till..."

Publicerad: 2019-08-16 09:46 England

Mathias Pogba menar att brorsan Paul Pogba fortfarande hoppas kunna lämna Manchester United i sommar.

I går rapporterade spanska tidningen Marca att Paul Pogba, 26, fortfarande är inställd på att flytta till La Liga och Real Madrid.

Nu bekräftar hans bror, Mathias Pogba, att målet fortfarande är att lämna Manchester United och att Real Madrid är drömmen.

– Zidane är en av de stora och jag tror att om klubben ger honom det han vill ha så kommer han inte ha problem, men om de inte gör det kommer han ha det svårt eftersom det han vill inte blir av. Just nu är det lite sent. De saknar min bror och jag tycker att han (Zidane) behöver en mittfältare till. Självklart kan (Florentino) Perez få honom, inget är omöjligt, säger han till El Chiringuito och fortsätter:

– Jag tycker inte att han är värd 200 miljoner euro, men nu är fotbollsvärlden sådan, Manchester kommer att begära mycket, men inte 200 miljoner euro. Det är en delikat situation, men spelaren har sina personliga mål. Om du måste lämna så är det så. Jag kan inte försäkra er om att han kommer stanna i United. Vi har vetat att han velat flytta, men det är inte hans fel. Han väntar. Han jobbar hårt och vi får se vad som händer. I fotboll vet man aldrig. Fram till den 2 september kan allt hända. Min brors dröm är att vinna Champions League.

Brorsan är också tydlig med att United-stjärnan aldrig kommer försöka tvinga fram en flytt som Neymar.

– Paul kommer aldrig göra som Neymar, han är inget proffs. Min bror är professionell, han har ett kontrakt med klubben och så länge han inte skriver på för en annan klubb så kommer han göra sitt bästa, säger Mathias Pogba.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com