Foto: Phil Noble/Bildbyrån

Pulisic jämförs med Hazard: "Kan bli lika bra"

Publicerad: 2019-08-15 11:31 England

Christian Pulisic är ny i Chelsea inför den här säsongen - och redan nu jämförs anfallstalangen med stora namn.

Chelsea värvade Christian Pulisic, 20, från Borussia Dortmund redan i januari. Den amerikanske yttern anslöt dock först efter säsongen.

I går visade Pulisic framfötterna i mötet med Liverpool i Supercupen. Tony Cascarino, tidigare anfallare i Chelsea, tror att talangen kan nå Eden Hazards nivå.

– Christian Pulisic ser ut som att han kommer bli en väldigt farlig spelare för Chelsea. Jürgen Klopp har varit intresserad av den unge anfallaren och du kunde märka att han var medveten om hotet då han förändrade sin defensiv genom att välja Joe Gomez som högerback istället för Trent Alexander-Arnold, säger Cascarino till Goal.com och fortsätter:

– Gomez är en bättre försvarare än sin lagkamrat men det var fortfarande inte tillräckligt för att stoppa den amerikanske landslagsmannen ibland. Jag minns inte att Eden Hazard var lika kvick och direkt och det finns ingen anledningen som kan stoppa Pulisic från att utvecklas till en spelare av Hazards kaliber. Pulisic påminner mig om Arjen Robben, du kan inte stoppa honom en mot en eftersom du inte vet åt vilket håll han ska åt och hans fart är otrolig.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com