Patrik St Cyr.
Foto: Bildbyrån

Västerås SK lånar ut St Cyr och Andersson till Husqvarna

Publicerad: 2011-08-01 10:06 Division 1

Västerås SK tvingas agera för att råda bot på de ekonomiska bekymmer som finns i klubben. Patrik St Cyr och Daniel Andersson lånas nu ut till Husqvarna FF i division 1 Södra.

Västerås SK meddelar på sin officiella hemsida att Patrik St Cyr och Daniel Andersson lånas ut till Husqvarna FF på grund av ekonomiska skäl.

– Överenskommelsen är klar mellan föreningarna och vi väntar bara på ett godkännande från SvFF i morgon (läs idag), säger styrelsens sportsligt ansvarige Haci Aslan och fortsätter:

– Vi har gått ut med att vi måste se över ekonomin och har bett en del spelare att söka nya klubbadresser under hösten. Det här innebär en ekonomiskt fördelaktig affär för VSK Fotboll.

Både St Cyr och Andersson har kontrakt med VSK över säsongen 2013 och kan komma att åtrvända till nästa säsong.

– Det gör ont som sportsligt ansvarig att släppa två duktiga spelare, men ekonomin är inte bra och vi är tvungna att genomföra den här förändringen. Det vittnar tyvärr om hur dåligt ställt det är och att vi måste göra allt vi kan för att skära ned på de kostnader som finns. Det handlar alltså om att hantera föreningen både på kort och lång sikt, säger Aslan.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com