Foto: Bildbyrån

Uppgifter: Liverpool har lagt bud på Coutinho

Publicerad: 2019-07-14 14:00 Spanien

Det kan bli en sensationell comeback i Liverpool för Barcelonas playmaker Philippe Coutinho, enligt uppgifter.

I dagsläget är det oklart om Philippe Coutinho, 27, blir kvar i Barcelona. Enligt agenten har spelaren fått mixade signaler från klubben.

– Presidenten var tydlig: han har ingen intention att sälja spelaren, till någon klubb. Utifrån det, och av respekt för Barcelonas beslut att behålla honom, har vi valt att inte titta på marknaden för vår spelare och vi har inte erbjudit spelaren till andra klubbar. Men har fått veta, och det är ett faktum, att Andre Cury (jobbar för Barça) säger helt andra saker. Andre Cury pushar för att Coutinho ska inkluderas i affären för Neymar, sa Kia Joorabchian i går.

Nu skriver italienska Calciomercato.it att Liverpool på allvar försöker värva tillbaka Philippe Coutinho - som gett grönt ljus för en återkomst.

Den engelska storklubben har lagt ett bud, som innebär att de tar spelaren på lån i två år med en köpoption på 88 miljoner pund, motsvarande strax över 1 miljard kronor.

Barcelona vill dock helst sälja direkt och föredrar att skicka Coutinho till Paris Saint-Germain som en del av Neymar-affären, enligt uppgifterna.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com