Foto: Bildbyrån

Officiellt: Isaac Pupo klar för Hammarby IF

Publicerad: 2011-07-28 17:52 Superettan

Den liberianske landslagsmannen Isaac Pupo är klar för Hammarby IF. Han huserar främst på det centrala mittfältet och har skrivit på för säsongen ut med option på tre år till.

Hammarby IF meddelar på sin officiella hemsida att Isaac Pupo är klar för klubben. Han ansluter från grekiska Panionios.

– Vi tycker att han verkar väldigt spännande för framtiden, säger sportchefen Gustaf Grauers.

Pupo har skrivit på för året ut. Med option på en förlängning med tre år till.

– Vi vill undvika att fastna i längre avtal med spelare som inte kommer upp i önskad nivå. Ett kontrakt av den här typen ger oss en trygghet att vara helt säkra innan vi skriver ett längre avtal. Det är viktigt för oss eftersom vi självfallet värnar om vår ekonomi, säger sportchefen.

Pupo har provtränat med Hammarby i cirka tre veckor och ser nu fram emot att hjälpa laget avancera i tabellen.

– Det viktigaste av allt är att det går bra för laget. Jag är en lagspelare, och jag hoppas att kunna bidra med att hjälpa laget till framgångar. Det allra viktigaste i fotboll är inte att det ska gå bra för mig som spelare, utan att spelarna tillsammans, laget, är framgångsrikt, säger han.

– Men okej, jag är en teknisk spelare som gillar att gå på djupet när lägena finns. Annars är det viktigt att fördela bollen snabbt, och jag är bra på att ta emot och spela vidare, fortsätter Pupo.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com