Foto: Bildbyrån

202 centimeter långe Dmytro Gololobov testas av Halmstad

Publicerad: 2011-07-28 11:49 Allsvenskan

Halmstads BK testar en ukrainsk "jätte". 26-årige ukrainske mittbacken Dmytro Gololobov är 202 centimeter lång och spelade senast för PFC Sevastopol - som den gångna säsongen föll ur ukrainska högstaligan.

Halmstads BK vill öka medellängden i truppen. Ukrainske mittbacken Dmytro Gololobov är 202 centimeter lång och ska nu provspela med laget.

– Han är en av de längsta fotbollsspelarna jag har sett. Men i övrigt vet jag nästan ingenting om honom, säger tränaren Jens Gustafsson till Hallandsposten.

– Det är agentkollegor som har tipsat oss om honom. Vi får många tips och ibland får man kolla vad som är bakom namnen, fortsätter han.

Gololobov spelade senaste säsongen för PFC Sevastopol - som dock föll ur ukrainska högstaligan. Då valde mittbacken att inte förlänga sitt kontrakt.

Även försvararen David Simbo från Motala AIF har testat med HBK tidigare.

Fotbolltransfers.com kunde dessutom i dagarna avslöja att man vill ha Joel Johansson och Mohammed Ali Khan.

Halmstad ska värva - så enkelt är det.

– Vi har rekryterat fem spelare den här säsongen och tappat alla och det finns ingen allsvensk klubb som klarar av att inte ersätta det. Sen om vi förstärker med en mittback eller på någon annan position får vi se, men vi scannar av lite inför framtiden. Det är lite på grund av de kontrakt som går ut, säger tränaren.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com