Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Edin Hamidovic: "Det finns väldigt mycket intresse"

Publicerad: 2019-07-08 14:56 Superettan

Efter succén i Jönköpings Södra är Edin Hamidovic het på marknaden. Anfallaren bekräftar nu att det finns gott om intresse.

Strax innan transferfönstret stängde i våras tvingade Edin Hamidovic, 25, fram en övergång från GAIS till Jönköpings Södra.

I J-Södra har anfallaren gjort stor succé. Det har så här långt blivit sju mål på elva matcher.

Hamidovic har uppgetts vara aktuell för en skandinavisk storklubb. Nu berättar han om intresset för Fotbollskanalen.

– Det finns väldigt mycket intresse, men det är ingenting jag lägger fokus på. Mitt fokus är enbart på Jönköpings Södra. Jag vill stanna kvar och göra det så bra som möjligt. Det är där mitt fokus är, sedan får vi se vad som händer. Det är inget jag lägger fokus på, utan det är min agent som sköter det där. Jag sköter fotbollsbiten, säger han till sajten.

Hamidovic känner sig dock redo för en större utmaning.

– Ja, det är klart. Men samtidigt ska man inte hoppa på första bästa tåg. Det är beslut man får tänka igenom väldigt noggrant och det är viktigt beslut. Det är inte bara ta ett beslut. Allting ska klaffa, både socialt, ekonomiskt, att du trivs och att tränaren väljer dig. Det är lättare sagt än gjort. Men det är inget jag går runt och tänker på i alla fall, utan mitt fokus är enbart på Jönköpings Södra och jag trivs oerhört bra här. Jag är härifrån och det känns som vi har något spännande på gång, säger 25-åringen till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com