Foto: Bildbyrån

Jorginho: "Jag ville åka hem och sluta spela fotboll"

Publicerad: 2019-06-16 20:31 Italien

Chelseas mittfältare Jorginho talar ut om en tuff period i livet - som nästan resulterade i att han slutade med fotbollen.

Jorginho, 27, flyttade till Italien och Chievo Verona redan som 15-åring. Under en lånesejour i Berretti fick han reda på att han blivit ekonomiskt utnyttjad av sin agent.

– När jag spelade för Berretti träffade jag en landsman från Brasilien som var målvakt. Jag blev vän med honom. Han frågade vad jag gjorde, hur länge jag varit där, och jag sa att jag levde på 20 euro i veckan. Han sa: "Vänta lite, det är något som inte stämmer med det där" Han drog i några trådar och det visade sig att min agent hade tagit pengar från mig och jag visste ingenting om det, förklarar han för Sky Sports och fortsätter:

– Då ville jag ge upp. Jag var helt förkrossad. Jag var trött på det. Jag ringde hem i tårar och sa till min mamma att jag ville åka hem och att jag inte ville spela mer.

Vidare förklarar Jorginho att hans mamma övertalade honom att stanna. 2014 tog han steget till Napoli och inför den gångna säsongen skrev han som bekant på för Chelsea.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com