Foto: Kenta Jönsson/Bildbyrån

Officiellt: Hammarby värvar Mohammed och Bayere

Publicerad: 2019-05-23 15:53 Allsvenskan

De två talangerna Aziz Outtara Mohammed och Loue Bayere har visat upp sig för Hammarby IF. Nu har båda lånats in med köpoption.

Hammarby IF meddelar på sin officiella hemsida att mittbacken Aziz Outtara Mohammed och anfallaren Loue Bayere lånas in från akademin Asec. Sedan finns det en köpoption.

Duon blir spelklar när transferfönstret öppnar 15 juli. Båda spelarna är 18 år gamla.

– Aziz är mittback i grund och botten, som kan även kan spela som central mittfältare. Han är spelskicklig, har ett bra passningsspel och har en bra längd, och han har potential att kunna utvecklas rent fysiskt. Det är välutbildad och talangfull spelare i största allmänhet, och vi är nyfikna på var hans potential kan ta honom med hjälp av våra tränare och vår utvecklingsmiljö, säger chefsscouten Mikael Hjelmberg till hemsidan.

– Loue är forward, som även spelat en del som ytter, men vi ser honom främst som forward. Han är snabb, stark och kraftfull, en bra avslutare som behärskar både target-spelet och djupledsspelet. Precis som i fallet med Aziz är det en spelare vi ser stor potential i, och vi har förstås som ambition att utveckla honom till en ännu bättre spelare, fortsätter han.

Båda spelarnas låneavtal sträcker sig säsongen ut. Därefter kan Hammarby alltså köpa loss dem.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com