Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Benjamin Nygren aktuell för flytt - talar ut

Publicerad: 2019-05-20 23:07 Allsvenskan

Den belgiska klubben Genk uppges förhandla om IFK Göteborgs jättetalang Benjamin Nygren. Nu talar han ut.

Belgiska Het Laatste Nieuws rapporterade tidigare i dag att KRC Genk är ute efter anfallstalangen Benjamin Nygren.

IFK Göteborg sägs kräva omkring 40 miljoner kronor för 17-åringen. Nygren har dock ingen stress att flytta.

– Jag trivs jättebra i Blåvitt. Vi har jättebra tränare, jättebra lag och jag trivs jättebra i  gruppen. Fansen är härliga. Matcherna och träningarna är riktigt bra kvalité för mig just nu och jag har inte funderat på något annat. Sen vet jag inte ens vad det finns för alternativ och jag trivs svinbra i Blåvitt. Det är där mitt fokus ligger nu, säger han till Göteborgs-Posten.

Blåvitts tränare Poya Asbaghi hyllar samtidigt Nygren för sin mognad och menar att han inte påverkas av alla spekulationer.

– Nej, då skulle han redan kollapsat i omgång två. Då var det till och med ännu mer snack än nu. Om någon 17- eller 18-åring har ett psyke som en 30-åring är det väl han, säger Asbaghi till C More. 

Klubbdirektören Max Markusson kommenterar intresset för Nygren.

– Vad man kan säga är att det är många ligor som antingen går mot sitt slut eller har slutat och går in i förberedelser för transferfönstret. Så det finns ju en viss logik i det givetvis. Sen till att börja med för vi inga sådan diskussioner med någon av spelarna innan vi har spelat klart vårsäsongen, säger han till GP.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com