Foto: phil Noble/Bildbyrån

Marchisio: "Juventus bör värva Klopp och Pogba"

Publicerad: 2019-05-15 14:05 England

Jürgen Klopp och Paul Pogba i Juventus. Det hoppas klubbens tidigare mittfältare Claudio Marchisio.

Det har spekulerats en längre tid att Massimiliano Allegri är på väg bort från Juventus.

Tidigare rapporter har gjort gällande att Jürgen Klopp redan nobbat Juventus för att stanna i Liverpool. Men Claudio Marchisio ser gärna tysken i sin gamla klubb.

– Jag skulle vilja ha en tränare som jag tror inte går att få: Jürgen Klopp. Jag är galen för hans spel och jag gillar hans sätt att spela fotboll. Han hade gjort det väldigt bra i italiensk fotboll, säger Zenits mittfältare till Tuttosport.

– Men om Allegri stannar ser jag inget fel med det eftersom han är en tränare som alltid vinner och det är inte illa, fortsätter Marchisio.

Juventus-ikonen hoppas även att Paul Pogba, 26, återvänder från Manchester United.

– Jag är väldigt imponerad av De Jong, men han är borta nu. Jag skulle älska att se De Bruyne eller Hazard i Italien, men det verkar svårt. Därför säger jag Pogba. Pauls återkomst skulle vara fantastisk, också för att Juventus behöver en mittfältare som ger mer impuls till deras offensiv, säger Marchisio.

– Jag förstod inte hans beslut att gå till Manchester, där han redan hade varit. Jag förstår pengarna, men om han tänkte på nästa steg i sin karriär skulle jag ha valt Spanien, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com