Foto: Bildbyrån

Kevin Stuhr Ellegaard om framtiden: "Jag vet vad som gäller"

Publicerad: 2019-05-15 09:55 England

IF Elfsborg har en option att bryta med sin lagkapten Kevin Stuhr Ellegaard efter säsongen. Nu uttalar han sig om framtiden.

Kevin Stuhr Ellegaard, 35, har kontrakt med IF Elfsborg över 2020. Men enligt Borås Tidning är det sista året ett optionsår.

Det innebär att den allsvenska klubben kan bryta med målvakten efter den här säsongen.

– Jag vet vad som gäller, hur det ligger till. Jag har snackat lite lätt med Elfsborg om hur de ser på saken och jag upplever att vi vet var vi har varandra. Men nu är det matcher söndag, onsdag, söndag, onsdag, och jag gissar att vi kommer att snacka mer under sommaruppehållet, säger Ellegaard till BT.

Danskens ambition är att bli kvar i Elfsborg längre.

– Jag vill förlänga mitt kontrakt. Jag har sagt det tidigare, Elfsborg är min klubb och det är här jag vill vara. Jag hoppas att vi kan ta det vidare till sommaren, och inte behöva vänta till sista sekunden. Jag lär varje dag och känner mig inte minsta sliten, jag tror jag spelar tills jag är 40, säger han till BT.

Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson kommenterar Ellegaards situation.

– Vi har en bra dialog med Kevin och hans agent. Vi har ett avtal som gäller även nästa år och om inte någon av parterna vill något annat, då förhåller vi oss till det, säger han till BT.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com