Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Officiellt: Örebro SK lånar Carlos Strandberg

Publicerad: 2019-04-05 11:01 Allsvenskan

Carlos Strandberg, 22, lämnar Malmö FF. Anfallaren lånas ut till seriekonkurrenten Örebro SK.

Örebro SK bekräftar på sin officiella hemsida att Carlos Strandberg ansluter till klubben. Den 22-årige anfallaren lånas in från Malmö FF fram till 17 juli.

– Vi är väldigt glada att hälsa Carlos välkommen till ÖSK. Vår bedömning är att Carlos är en spelare som kommer tillföra spetsegenskaper till vår redan starka trupp. Carlos är en spelare som är stark, snabb och har en fin vänsterfot. Trots sin ringa ålder har han en stor erfarenhet och jag är övertygad om att han kommer bidra till ÖSK på ett väldigt positivt sätt, säger managern Axel Kjäll till hemsidan.

Strandberg är nöjd med sin övergång.

– Jag ser fram emot att komma till ÖSK. Jag är i bra form och längtar efter att visa Örebro-publiken vad jag går för. När den här möjligheten dök upp så fick jag en väldigt bra känsla efter mina snack med Axel, säger han.

Malmös sportchef Daniel Andersson kommenterar övergången på klubbens officiella hemsida.

– Det är en väldigt tuff konkurrenssituation i MFF, samtidigt som Carlos är i en period där han behöver spela mycket. Efter dialog med Örebro känner vi att det är rätt ställe för honom just nu. Han har enormt hög potential och det har han visat många gånger. Vi hoppas att det här kommer att hjälpa honom att visa vad han kan.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Spelarprofiler

Klubbar