Foto: Bildbyrån

Zhirkov fokuserar på Chelsea men utesluter inte Ryssland

Publicerad: 2011-07-14 19:16 England

Yuri Zhirkov tillbakavisar uppgifterna att Dynamo Moskva inlett förhandlingar med honom. Hans högsta prioritet är att spela vidare i Chelsea - men utesluter inte en flytt hem till Ryssland.

Den ryske landslagsmannen Yuri Zhirkov är kluven inför sin framtid. Men dementerar uppgifterna om att han är på väg till Dynamo Moskva. Han har inte varit i kontakt med klubben.

Sovetsky Sport ställer frågan om han vill återvända till Ryssland. Och han utesluter det inte. Men Chelsea är prioriterat.

– Det är svårt att säga. Å ena sidan tillhör jag Chelsea, en klubb med rika traditioner, och jag kommer göra allt för att etablera mig där. Å andra sidan har jag inte under mina två år i London kunnat spela regelbundet och om det skulle finnas bra bud från Ryssland, varför inte överväga dem?

– Men det skulle vara ett svårt val. Nu finns inget konkret och det finns faktiskt inget att prata om. Min situation är inte så svår. Men jag ska inte ljuga, Chelsea är det primära alternativet för mig, medan Ryssland är det sekundära, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com