Foto: Stefan Persson/Bildbyrån

Officiellt: Jönköpings Södras tre nyförvärv lämnar

Publicerad: 2019-04-01 14:00 Superettan

Aaron Donker, Emmanuel Boateng Agyenim och Sadick Abubakaari anlände till Jönköpings Södra för mindre än tre veckor sedan. Nu lämnar trion.

Jönköpings Södra meddelar på sin officiella hemsida att man tillsammans med samarbetspartnern Nkoranza Warriors beslutat att de tre nyförvärven lämnar.

Aaron Donker, Emmanuel Boateng Agyenim och Sadick Abubakaari lämnar J-Södra och återvänder till Nkoranza Warriors.

"Efter den tid de nu varit hos oss så är det vår analys att de inte ligger i fas, varken i det individuella eller i det kollektiva, för att de under året skall få en ärlig chans i de tävlingsmatcher vi har framför oss. Därmed är det vår bedömning att de inte kommer kunna få den utveckling som vi sett framför oss, nu när vi går in i tävlingssäsongen", skriver J-Södra.

"Vi hade önskat, som tidigare beskrivits, att vi fått spelarna på plats tidigare under försäsongen men byråkratin förlängde den processen längre än vad vi förväntat oss. Den lärdomen gör att vi kommer ta in spelarna långt tidigare inför nästa säsong och vi ser fram emot att välkomna tillbaka spelare från Nkoranza till Jönköpings Södra IF", fortsätter klubben.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com