Foto: Nils Jakobsson/Bildbyrån

Officiellt: Kim Skoglund och Emil Magnusson till IK Frej Täby

Publicerad: 2019-03-28 13:18 Superettan

GIF Sundsvall och mittfältaren Kim Skoglund går skilda vägar. Han fortsätter karriären i IK Frej Täby - som även värvar målvakten Emil Magnusson.

GIF Sundsvall meddelar på sin officiella hemsida att Kim Skoglund lämnar för IK Frej Täby. 31-åringen har signerat ett treårskontrakt.

– Kim är ett superproffs och en riktig lagspelare. Det är aldrig något gnäll utan full fart på träning och match och är alltid förberedd även om han börjar på sidan, säger Giffarnas sportchef Urban Hagblom till hemsidan och fortsätter: 

– Vi är väldigt tacksamma att vi fick ha Kim hos oss och vi är glada att det känns bra för både oss och Kim med den här lösningen.

IK Frej Täby bekräftar också på sin officiella hemsida att förutom Skoglund så ansluter målvakten Emil Magnusson. 33-åringen var senast i Vansbro AIK. Kontraktet sträcker sig över 2019.

– Emil Magnusson är en reslig och stabil herre som har hållit till i Vansbro under säsongen 2018. Emil har varit med oss under försäsongen och gjort ett intryck som mer än väl kvalificerar sig för ett kontrakt i IK Frej Täby under 2019, säger managern Stefan Olsson till hemsidan.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com