Foto: Bildbyrån

Filip Rogic: "Om det skulle komma något så..."

Publicerad: 2019-02-12 14:00 Allsvenskan

Filip Rogic har tidigare medgett att han gärna testar på proffslivet utomlands. Örebros mittfältare är fortfarande öppen för en flytt.

Filip Rogic, 25, var en av de främsta spelarna i Örebro SK förra säsongen. Mittfältaren gjorde sju mål och två assist på 28 allsvenska matcher.

Kuggen går ni in på sitt sista kontraktsår med ÖSK, men utesluter inte en flytt redan innan seriestarten.

– Om det skulle komma något, så är jag såklart intresserad. Jag tränar hårt varje dag för att ta mig så långt som möjligt. Min ambition är att en vacker dag spela i en bättre liga, men man vet aldrig vad som händer. Jag trivs bra i Örebro och man ska inte planera för mycket. Jag tar det som det kommer och spelar för Örebro. Sedan får man se om man blir kvar eller inte. Jag trivs väldigt bra och så länge jag utvecklas är det inte någon stress med någonting, säger Rogic till Fotbollskanalen

Mittfältaren betonar att han aldrig fick något konkret bud i januari.

– Det är alltid skillnad på intresse och konkret. Jag känner i varje fall inte till något. Samtidigt är det också Örebro som ska sälja i sådana fall, så bollen ligger mer hos dem om det kommer något. Det har inte kommit något konkret i den prislappen som finns, säger Rogic till Fotbollskanalen.

25-åringen har ännu inte fått något kontraktsförslag från ÖSK om en förlängning, men betonar att klubben betonat att de vill skriva nytt kontrakt.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com