Foto: Simon Hastegård/Bildbyrån

Officiellt: Kevin Fransson klar för Parma

Publicerad: 2019-02-05 12:11 Superettan

Örgryte IS har sålt talangen Kevin Fransson. Han fortsätter karriären i italienska Parma.

Det har varit på gång ett tag. Nu bekräftar Örgryte IS att Kevin Fransson, 18, sålts till Parma.

– Nu är det alltså dags att lämna klubben i mitt hjärta för ett äventyr och ett nytt kapitel i livet ute i Europa. Jag är så otroligt tacksam för alla möjligheter ÖIS har gett mig, att de alltid har gett mig förtroendet och alltid funnits vid min sida både socialt och i fotbollssammanhang, säger talangen till hemsidan.

– Det finns så många i klubben som jag vill tacka och förhoppningvis finns det en möjlighet att göra det i framtiden då ÖIS alltid kommer vara förstavalet för mig i Sverige. Jag önskar er alla lycka till och jag kommer att heja på er, dock från distans denna gång, fortsätter Fransson.

Den lovande högerbacken inleder sin sejour i Parma i Primavera-laget.

– Det är tråkigt att Kevin lämnar oss, men när spelaren verkligen vill ut i Europa är det svårt att stoppa denne från att fortsätta jaga sina drömmar. Jag hoppas att Kevin fortsätter sin utveckling och tar steg som fotbollsspelare i Parma och önskar honom ett stort lycka till i sin nya klubb. Förhoppningsvis återvänder han en dag till Sällskapet längre fram i karriären, säger Örgrytes klubbchef Niklas Allbäck.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com