Foto: Jonathan Näckstrand/Bildbyrån

Ajeti: "Har erbjudanden både i Sverige och utomlands"

Publicerad: 2019-01-17 19:15 Allsvenskan

Bajram Ajeti blev stor hjälte när han sparkade upp laget till Allsvenskan. Nu kan anfallaren lämna AFC Eskilstuna.

Bajram Ajeti, 29, lämnade IF Brommapojkarna för AFC Eskilstuna i somras. Det var också han som sänkte sin gamla klubb i det allsvenska kvalet.

29-åringens kontrakt med AFC har nu löpt ut och det är oklart om han följer med till Allsvenskan.

– Jag har lite erbjudanden både i Sverige och utomlands. Vi får se vad det blir och vad som är intressant. Det är lite i superettan och lite i allsvenskan, men det är mest konkret utomlands, säger Ajeti till Fotbollskanalen och fortsätter:

– Jag pratade lite med Azad (Budak, AFC:s tidigare sportchef) innan han lämnade klubben och de var nöjda med mig och det jag gjorde i klubben, men vi får se. Det kanske blir dem, men vi har inte haft någon dialog mer än att vi ska prata senare. Jag har inte haft något konkret snack med AFC. 

Ajeti har ännu inte bestämt sig - om det blir Allsvenskan eller utlandet.

– Just nu är det fifty-fifty, men i och med att det är mer konkret utomlands, så tittar jag mer på det nu. Fotboll kan däremot gå fort, det kanske kommer konkret intresse från allsvenskan och då kan det gå fort. Jag vill såklart vara på en bra nivå, men samtidigt ska det vara bra ekonomiskt också. Jag är öppen för att stanna i allsvenskan om det är rätt klubb och erbjudande, säger han till Fotbollskanalen.

Anfallaren berättar slutigen att det finns intresse i länder som Belgien, Turkiet och Serbien.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com