Foto: Insidefoto/Bildbyrån

Vinn paketresa till Juventus-Parma för dig och en vän!

Publicerad: 2019-01-10 01:05 Fotbolltransfers.com

Drömmer du om att se Cristiano Ronaldo och resten av Juventus live på Allianz Stadium? Nu ger vi dig chansen att vinna matchbiljetter, flyg och hotell för två personer till matchen mellan Juventus och Parma.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. VI GRATULERAR STEFAN K. SOM VUNNIT PAKETRESAN! HÅLL UTKIK, FLER TÄVLINGAR KOMMER FRAMÖVER.

I somras spände Juventus musklerna och visade att de på allvar vill utmana i Europa med värvningen av den portugisiska storstjärnan Cristiano Ronaldo. Sedan dess har det varit betydligt svårare att få tag på biljetter till en Juventus-match.

Inte har det blivit lättare av att varken laget eller stjärnvärvningen gjort någon besviken den här säsongen. Juventus är obesegrat och toppar Serie A med nio poängs försprång medan Ronaldo är i ledning i skytteligan med sina 14 mål.

Den 2 februari tar Juventus emot den nyuppflyttade och klassiska klubben Parma på Allianz Stadium i Turin. Fotbolltransfers.com, i samarbete med spelbolaget Betfair, ger dig chansen att vinna ett superpaket till denna heta match.

Det här kan du vinna
Vinnaren får följande priser:

*2 matchbiljetter till Juventus-Parma, den 2 februari 2019.

*Hotellrum för två, 3-stjärnigt hotell i Turin, 2 nätter.

*Flyg för 2 personer, med avgång från Stockholm (ni får ta er dit på egen hand).

Så gör du för att delta i tävlingen
Det enda du behöver göra är att skapa ett konto och sätta in minst 100 kronor på Betfair genom nedanstående länk, sedan är du med och har chansen att vinna paketet.

Klicka här för att skapa ett konto och göra en insättning nu.

Svårare än så är det inte - och nya kunder får dessutom en insättningsbonus på 100 % upp till 1000 kronor på sin första insättning.

Tävlingen avslutas den 24 januari 2019. Vinnaren presenteras dagen efter, den 25 januari.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com