Foto: Bildbyrån

Real Madrid återkallar sina spelare från Halmstad

Publicerad: 2011-06-27 11:01 Allsvenskan

Raúl Ruiz, Javi H och José Zamora kom till Halmstads BK från Real Madrid inför säsongen. Tanken var att de skulle höja laget. Men succén uteblev och nu återkallas de - trots att HBK ville behålla dem.

Halmstads BK hade in i det sista hoppats på att få behålla sin spanska trio. Men Real Madrid - som till nästa säsong med sitt reservlag vill ta steget upp i Segunda Division - återkallar Raúl Ruiz, Javi H och José Zamora.

– Vi åker tillbaka under veckan. Real Madrid vill att vi ska åka till Spanien. Vi kanske kommer tillbaka, kanske inte. Jag vet inte, säger Raúl Ruiz till Hallandsposten.

”Real Madrid vill ha hem spelarna och det innebär att spelarna lämnar Halmstad i veckan. Allt i enlighet med det avtal vi har med Real. Vi kommer inte kommentera mer eftersom vi har en match i morgon”, skriver klubbdirektören Mikael Kaller i ett sms till HP-sporten.

Raúl Ruiz är den som fått mest speltid av spanjorerna. Även om drömmen naturligtvis är att slå igenom i Real Madrid öppnar han för att återvända.

– Jag har trivts mycket bra här. Pep? Det är en mycket bra tränare och en bra person. Vi får se om två veckor, kanske om en, säger han.

För HBK kan det istället bli värvningar av provspelarna Leo och José Luis Reyes. Men innan beslut tas vill tränaren Pep Clotet Ruiz se dem i match.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com