Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Officiellt: Omar Eddahri lämnar Djurgården

Publicerad: 2018-12-16 11:46 Allsvenskan

Det blir ingen fortsättning i Djurgårdens IF för offensiva spelaren Omar Eddahri. Han förlänger inte kontraktet.

Djurgårdens IF värvade offensiva mittfältaren/anfallaren Omar Eddahri i somras på ett korttidskontrakt, som löper ut vid årsskiftet.

I och med att Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf, som han hade i IK Sirius, tagit över som tränare blir det ingen fortsättning.

– Jag vet inte vad Djurgården ville, men jag vet att jag inte vill vara kvar i alla fall och jag tror att alla vet varför. Jag vill inte sätta mig i en sådan situation igen. Men det var kul att vara i Djurgården under den här tiden och jag har en enorm respekt för klubben, fansen, Bosse Andersson, Özcan Melkemichel och Ivan Ristic, säger Eddahri till SportExpressen.

Eddahri vet alltså inte hur Djurgården resonerat.

– Jag har inte pratat med dem, utan jag meddelade bara min agent att jag inte ville vara kvar oavsett vad som händer, säger han till SportExpressen.

Thomas Lagerlöf kommenterar situationen kring Eddahri.

– Det har inte varit upp till diskussion. Det var ganska klart innan att han inte skulle bli kvar. Vi har egentligen aldrig diskuterat det, vi bara höll med om att det inte var något vi tänkte ta strid för. Det känns naturligt, säger han till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com