Foto: Jonathan Näckstrand/Bildbyrån

Ajeti sänkte BP: "Det här målet går till Majstorovic och Pimenta"

Publicerad: 2018-11-25 17:27 Allsvenskan

Bajram Ajeti sköt AFC Eskilstuna till Allsvenskan. Då passar han på att pika sina gamla chefer i Brommapojkarna.

Bajram Ajeti bröt med IF Brommapojkarna i somras efter att han haft problem med dåvarande tränaren Luis Pimenta och sportchefen Daniel Majstorovic.

Anfallaren skrev istället på för AFC Eskilstuna i Superettan. I dag sänkte Ajeti sin gamla klubb i det allsvenska kvalet.

– Jag får tårar. Det är helt sjukt. Det var skrivet i stjärnorna att jag skulle göra det. Det är lagsammanhållning, men jag sa till min bror inför att jag hade en god känsla och att det var jag som skulle göra det, säger han till SportExpressen.

Ajeti passar på att skicka en passning till sina tidigare chefer i BP.

– Så som jag blivit behandlad av klubben är helt sjukt. Kanske inte av klubben men av folk som var här inne. Det här målet går till Daniel Majstorovic och Luis Pimenta, säger han till SportExpressen.

Anfallaren tillägnar målet Pimenta och Majstorovic.

– Ja, de körde ut mig. Hade de lyssnat på mig och hade vi kanske fått en ny tränare innan och klarat oss. Nu när de behandlat mig så här, så får de tillbaka, säger Ajeti och fortsätter:

– Jag har inte blivit knäckt mentalt. Jag har kört på hela tiden oavsett vad som kommer i min väg. Jag har haft tron. Att det skulle bli på det här sättet är speciellt men jag hade alltid tron.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com