Foto: Bildbyrån

Rogic: "Vill ta chansen om den kommer - Örebro måste ersätta Besara"

Publicerad: 2018-11-12 00:08 Allsvenskan

Örebro SK har tidigare medgett att nyckelspelaren Filip Rogic kan säljas i vinter. Nu ger mittfältaren sin syn på framtiden.

Filip Rogic har varit en av de främsta spelarna i Örebro SK den här säsongen. Han har ett år kvar på kontraktet, men det kan bli en flytt.

– Som alla andra spelare så strävar jag mot att ta nästa steg och om jag får den chansen så kommer jag att ta den. Klubben vet om det och de vill ju sälja sina spelare för att tjäna pengar. Om det kommer något som är bättre för min karriär vill jag gå vidare. Men jag trivs samtidigt jättebra i ÖSK och har kontrakt. Jag förhåller mig till det, säger Rogic till Nerikes Allehanda.

Rogic har inte superkoll på intresset från andra klubbar just nu.

– Det är fortfarande tidigt att säga något. Det är mycket som ska klaffa om det ska bli en affär. Det är små marginaler som avgör. Om det dyker upp något får man ta det därifrån, säger han till NA.

I en intervju med SvartVitt på SvenskaFans.com förklarar Rogic att ÖSK måste ersätta Nahir Besara till nästa säsong.

– Han är en fantastisk bollirare som är extremt bra med bollen och har en väldigt bra blick för spelet och dessutom ett bra skott. Han har varit en oerhört viktig spelare för oss och det är tråkigt att han inte kommer att stanna, säger han till sajten.

– Det kommer att blir svårt att hitta en ersättare i hans nivå, men jag hoppas att klubben ska kunna få in någon som kan fylla det tomrummet, fortsätter Rogic.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com