England

England - 2023-03-06 kl 21:06

Artikelbild

Marcelo Del Pozo / BILDBYRÅN

7-0 förlusten mot värsta rivalen Liverpool var pinsam och nu uppges Erik ten Hag ha hotat sina spelare med bestraffning om något liknande inträffar.

Efter ett sent mål i den första halvleken ledde Liverpool med 1–0 efter 45 spelade minuter mot Manchester United.

Som bekant gjorde Liverpool sex mål i den andra halvleken och slutresultatet skrevs till sist till 7–0 - Uniteds största förlust någonsin.

Erik ten Hag var förklarligt nog inte nöjd med sina spelare efter insatsen och var väldigt kritisk i intervjuerna efter slutsignal.