Italien

Italien - 2023-10-30 kl 15:03

Artikelbild

Daniele Mascolo / BILDBYRÅN

Olivier Giroud, 37, sitter på ett utgående kontrakt. Milan vill dock behålla anfallaren minst en säsong till, enligt uppgifter.

Olivier Giroud gjorde två mål mot Napoli i går kväll. Men Milan tappade 2-0 till 2-2 i andra halvlek och fick nöja sig med en poäng.

37-åringen blev utbytt med tio minuter kvar av matchen och visade sitt missnöje. Giroud har bett om ursäkt för sin reaktion.

Nu skriver Calciomercato.com att Girouds reaktion är ett tecken på att han ser en framtid i Milan bortom den här säsongen, trots intresse från USA och Saudiarabien.

Samtidigt skriver transferjournalisten Nicolò Schira att Milan planerar att erbjuda den franske landslagsmannen ett nytt kontrakt till 2025.

Giroud har gjort sex mål och tre assist på nio matcher i Serie A den här säsongen. Han har dock gått mållös i tre matcher i Champions League.