Lampard: "De saknade fotbollens grundprinciper"

England

England - 2020-12-27 kl 10:24

Artikelbild

Chelsea åkte på en tuff förlust mot Arsenal igår kväll och efter matchen var Frank Lampard allt annat än nöjd. Tränaren sågade sina egna spelare.

Arsenal tog sin första seger i Premier League på nästan två månader när de besegrade Chelsea igår kväll med 3–1.

Alexandre Lacazette, Granit Xhaka och Bukayo Saka gjorde Arsenals mål medan Tammy Abraham reducerade i slutet.

Förlusten var Chelseas tredje på de senaste fyra ligamatcherna och Frank Lampard var inte nöjd med sina spelare efter matchen.

– Jag kan inte svara på exakt vad som gick fel. Vissa saker kan du reflektera på som tränare gällande taktik och förberedelser men i fotboll måste du också ge allt. Idag misslyckades spelarna, säger Lampard enligt Goal.com och fortsätter:

– Jag kan inte försvara den första halvleken, spelarna kom inte upp i nivå alls. De saknade fotbollens grundprinciper.

En av spelarna som får mest kritik för sin insats är den tyske anfallaren Timo Werner.