Carvajal: "Real Madrid har det bästa mittfältet i världen"

Spanien

Spanien - 2021-11-25 kl 10:10

Artikelbild

Casemiro, Toni Kroos och Luka Modric har verkligen hunnit spela ihop sig i Real Madrid. Dani Carvajal menar att inget annat lag har ett bättre mittfält.

Real Madrid kunde enkelt bortaslå FC Sheriff med 3-0 på onsdagen. Toni Kroos, 31, gjorde ett av målen.

Tillsammans med Casemiro, 29, och Luka Modric, 36, stod han återigen för en fin insats. Nu hyllas trion av Real Madrids högerback Dani Carvajal.

– Casemiro, Kroos och Modric är de absolut bästa i världen, som vår tränare sa redan innan matchen. De bevisade det med sitt imponerande tempo, säger 29-åringen till uefa.com.

Alberto Lingria/Bildbyrån

– Vi har kvalificerat (till slutspel) och det betyder att vårt första mål är uppnått. Vi gick igenom en period utan att hålla nollan, men vi hanterar det och målet är att fortsätta med det, fortsätter han.

Real Madrid toppar sin Champions League-trupp, två poäng före Inter. De möts i sista omgången. Spanjorerna behöver därmed enbart oavgjort för att säkra gruppsegern.