England

England - 2022-05-20 kl 11:33

Artikelbild

Dominic Calvert-Lewin blev stor hjälte när Everton säkrade nytt Premier League-kontrakt i går. Nu vill han vidare i karriären, enligt uppgifter.

Everton låg under med 0-2 hemma mot Crystal Palace i går. I andra halvlek vände man på steken.

Dominic Calvert-Lewin, 25, gjorde det avgörande 3-2-målet i 85:e matchminuten. I och med segern spelar Everton i Premier League även nästa säsong.

Nu skriver Football Insider att den engelske anfallaren är angelägen om att lämna Everton i sommar och anta en ny utmaning. Det är troligt att kuggen säljs.

Seriekonkurrenterna Arsenal och Newcastle ligger bäst till i jakten på Calvert-Lewin, enligt uppgifterna.

Arsenal har under en längre tid haft Calvert-Lewin på sin radar. Mikel Arteta är på anfallsjakt då Alexandre Lacazette och Eddie Nketiah ser ut att lämna som bosman.

25-åringen har gjort fem mål och en assist på 16 matcher i Premier League för Everton den här säsongen.