Fotbolltransfers

DEADLINE DAY - 1 september 2015

Övriga Europa

Övriga Europa - 2015-09-01 kl 18:13

Artikelbild

Fotbolltransfers.com, Sveriges största sajt om övergångar, följer allt som händer under transferfönstrets sista dag. Vi uppdaterar kontinuerligt hela dagen.

FÖLJ OSS ÄVEN PÅ FACEBOOK OCH TWITTER!

KLICKA HÄR FÖR ATT SE EN LISTA ÖVER ALLA BEKRÄFTADE ÖVERGÅNGAR.

22:50:

Då var Deadline Day över för den här gången. Imorgon fortsätter vi att rapportera som vanligt om alla rykten, övergångar och kontraksförlängningar inom både svensk och internationell fotboll.

Annons: Bli en matchvinnare idag. Klicka här för att få upp till 100 freespins och en bonus upp till 2 000 kronor.
 

---

22:30:

West Ham tyckte att Emmanuel Adebayor var för dyr. Dessutom kunde han inte komma överens med Tottenham om att bryta. Läs mer om det här.

Thierry Henry om Manchester Uniteds nyförvärv Anthony Martial: "En enorm risk". Läs mer här.

OFFICIELLT: Kevin Grosskreutz lämnar Borussia Dortmund. Han är klar för Galatasaray. Läs mer här.

---

21:10:

OFFICIELLT: West Ham lånar ut 29-årige yttern Matt Jarvis till Norwich City.

---

21:00:

OFFICIELLT: Liverpool lånar ut Tiago Ilori till Aston Villa. Läs mer om övergången här.

---

20:45

OFFICIELLT: Aaron Lennon är tillbaka i Everton, som han var utlånad till förra säsongen. Den här gången lämnar yttermittfältaren Tottenham permanent. Han har skrivit på ett treårskontrakt med Everton.

---

20:30:

Nu har Manchester United också kommenterat David De Gea-affären och det är en helt annan version än den Real Madrid gick ut med tidigare. Läs deras pressmeddelande här.

OFFICIELLT:  Anfallaren Ola John, 23, är klar för Reading FC. Han ansluter från portugisiska Benfica på lån resten av säsongen.

20:00:

*OFFICIELLT: Manchester United har gjort klart med backtalangen Regan Poole, 17, från League Two-laget Newport County.

- De senaste dagarna har flera klubbar visat intresse för Regan men så fort Manchester United kom in i bilden fanns det bara en utväg. Det är varje pojkes dröm att spela för Manchester United, och det är en underbart möjlighet för honom att utvecklas i en så fantastisk klubb, säger Newports tränare Terry Buthcer till klubbens hemsida.

Annons: Bli en matchvinnare idag. Klicka här för att få upp till 100 freespins och en bonus upp till 2 000 kronor.
 

*OFFICIELLT: Watforsd anfallare Matej Vydra lånas ut till Reading. Låneavtalet gäller säsongen ut.

OFFICIELLT: Leicester City har gjort klart med Nathan Dyer, 27, från Swansea. Han lånas in resten av säsongen.

OFFICIELLT: AFC Bournemouth lånar in försvararen Tomas Andrade, 19, från River Plate över kommande säsong.

OFFICIELLT: Watford har kommit överens med Stevenage om ett lån av mittfältaren Connor Smith, 22, fram till 1:a oktober.

OFFICIELLT: Norwich City har lånat ut duon Tony Andreu och Vadi Odjidja Ofoe till Championship-klubben Rotherham United. Den förstnämnda lånas ut till 2 januari medan den sistnämnda är bara utlånad i en månad.

---

19:45:

*OFFICIELLT: Vänsterbacken Joe Bennett lämnar Aston Villa för Bournemouth, men bara på lån fram till januari.

José Enrique stannar i Liverpool: "Inget bud från West Bromwich". Läs mer om det här.

19:35:

*OFFICIELLT: Napoli lånar Nathaniel Chalobah från Chelsea. Läs mer här.

*Aston Villa försökte värva anfallaren Dimitar Berbatov, tidigare i Manchester United och senast i Monaco, men misslyckades. Anfallaren är därmed fortfarande kontraktslös. Det rapporterar Sky Sports.

---

19:25:

*Även om transferfönstret har stängt är det inte över än. Vissa klubbar kan fortfarande registrera övergångar, fram till 21.00. Om klubbarna mellan klockan 17.00 och 19.00 lämnade in papper som bevisade att det fanns en överenskommelse, inkluderat en prislapp, och signaturer från klubbrepresentanter samt spelare, då har man två timmar till på sig att slutföra övergången.

*Saido Berahino ville som bekant till Tottenham men han blir kvar i West Bromwich. Enligt Sky Sports beror det på att klubbens ordförande Jeremy Peace vägrade att sälja. Spelaren twittrade tidigare att han inte vill spela mer för klubben. Läs mer om det här.

*Sky Sports rapporterar att Everton kommer köpa loss Aaron Lennon från Tottenham för 4,5 miljoner pund.

---

19.10:

*OFFICIELLT: Norwich City har släppt mittfältaren Bradley Johnson till Derby County.

*OFFICIELLT: Swansea City och försvararen Dwight Tiendalli är överens om att gå skilda vägar. Han hade ett år kvar på kontraktet men nu hävs avtalet. Swansea har också lånat ut talangen Alex Samuel till skotska Morton fram till 9 januari.

---

19:00:

*NU HAR TRANSFERFÖNSTRET STÄNGT ÄVEN I ENGLAND!

Annons: Vinn upp till 2 miljoner kronor!

---

18:50:

*OFFICIELLT: Chelsea har gjort klart med Michael Hector från Reading. Han har skrivit på ett femårskontrakt. Men Hector lånas omedelbart tillbaka till sin gamla klubb. Något som 23-åringen är van vid. Sedan 2009 och 2014 blev han utlånad till inte mindre än elva klubbar.

---

18:30:

*OFFICIELLT: Watford lånar Victor Ibarbo från Cagliari. Läs mer om övergången här.

---

18:15:

*OFFICIELLT: Anthony Martial är klar för Manchester United. Läs mer om övergången här.

*OFFICIELLT: Sunderland lånar DeAndre Yedlin från Tottenham.

*OFFICIELLT: Den algeriske mittfältaren Adlène Guedioura, 29, köps loss av Watford från ligakonkurrenten Crystal Palace. Han har signerat ett treårskontrakt.

---

*18:00: Saido Berahino är rasande på West Bromwich, efter att de nobbat hela tre bud från Tottenham.

"Tråkigt att jag inte kan säga exakt hur klubben behandlat mig men jag kan officiellt säga att jag aldrig mer spelar Jeremy Peace (klubbens ordförande)", skriver han på Twitter.

---

17:30:

*Chelsea har lagt bud inte bara en gång utan två gånger idag på brasilianske backen Marquinhos, enligt Sky Sports. Paris Saint-Germain nobbade båda buden, som ska ha legat på nånstans mellan 35 och 55 miljoner euro.

*Manchester United ska ha försökt värva Marco Reus från Borussia Dortmund men tyckte att hans prislapp på 60 miljoner pund (778 miljoner kronor) var för myckek, enligt ESPN. United vara bara villigt att betala 50 miljoner pund (648 miljoner kronor).

United är samtidigt på väg att värva Anthony Martial från Monaco för som det ryktats om så mycket som 600-700 miljoner kronor. Vissa medier menar istället att det handlar om 400-500 miljoner.

*Tottenham kämpar fortfarande med att få loss anfallaren Saido Berahino från West Bromwich. Spurs överväger nu ett fjärde bud. Läs mer här.

---

17:15:

OFFICIELLT: Anfallaren Obbi Oularé, 19, är klar för Watford FC. Han värvas in från belgiska Club Brugge och har skrivit på för fem år.

OFFICIELLT: West Ham värvar yttern Michail Antonio, 25, från Championship-klubben Nottingham Forest. Han har skrivit på för fyra år med option på förlängning med två år.

---

16:50:

*OFFICIELLT: Joleon Lescott är klar för Aston Villa. Läs mer om övergången här.

Annons: Bli en matchvinnare idag. Klicka här för att få upp till 100 freespins och en bonus upp till 2 000 kronor.
 

---

16:30:

*OFFICIELLT: Chelsea lånar ut anfallstalangen Islam Feruz till skotska Hibernian. Det bekräftar den senare klubben på sin hemsida. 19-årigen har tillhört Chelsea sedan 2014 men endast spelat med U21-laget samt blivit utlånad till tre olika klubbar.

OFFICIELLT: Watford har lånat ut italienaren Gabriele Angella till Queens Park Rangers.

16:00:

Nu bekräftar även Chelsea värvningen av Papy Djilobodji från Nantes. 26-åringen har som bekant skrivit på ett fyraårskontrakt.

- Jag är väldigt glad vöer att komma till en storklubb som Chelsea och jag vill göra mitt bästa för att hjälpa laget vinna titlar. Jag vill tacka min klubb (Nantes) för att ha gett mig denna möjlighet, säger han till Chelseas hemsida.

----

15:30:

*OFFICIELLT: Försvararen Virgil van Dijk är klar för Southampton. Holländaren köps loss från Celtic och har skrivit på ett femårskontrakt.

*OFFICIELLT: Aston Villa har gjort klart med 18-årige målvakten Matija Sarkic från Anderlechts U19-lag. Samtidigt skickar PL-klubben Riccardo Calder, från U21-laget till Dundee fram till januari på lån.

15:15:

Annons: Bli en matchvinnare idag. Klicka här för att få upp till 100 freespins och en bonus upp till 2 000 kronor.
 

*OFFICIELLT: Aston Villa lånar ut 24-årige mittbacken Nathan Baker till Bristol City.

*Nathan Dyer kommer att lånas ut från Swansea till Leicester, uppger Sky Sports.

*Inter kan släppa Yuto Nagatomo och Danilo D’Ambrosio till Premier League-klubbar idag, rapporterar Calciomercato.it.  Leicester City sägs jaga Nagatomo medan D’Ambrosio ska ha West Ham efter sig.

*The Telegraph skriver att Gabriel Barbosa är aktuell för Arsenal. Santos 19-årige anfallstalang har redan nobbat anbud från Fenerbahce.

*Lazios fans är inte nöja med klubbens transferfönster där Ravel Morrison, Ricardi Kishna, Wesley Hoedt och Alessandro Matri värvats. Därför han man protesterat genom att bojkotta årskort.

– Vi är inte nöjda med det arbete som klubben har gjort. Därför behöver vi inte köpa årskort, säger en talesman från Lazios Curva Nord till Elle Radio enligt Football Italia.

*Newport Countys backtalang Regan Poole, 17, är på väg att skriva på för Manchester United, skriver Daily Mail. Han kommer inledningsvis hålla till i U21-laget.

*Igår blev Javier Hernandez klar för Bayer Leverkusen. Idag förklarar den mexikanske anfallaren om varför han lämnade Manchester United:

- Jag ville känna mig viktig och glad igen. Jag vill hitta glädjen igen. Bayer har gjort att jag känner mig viktig och älskad och att komma hit var inte ett svårt beslut att ta, säger han enligt Daily Mirror.

*Anthony Martial är som bekant mer eller mindre klar för Manchester United. Varken Monaco eller United har ännu bekräftat något än men hans gamla klubb, Lyon, som får en del av övergångssumman tack vare en vidareförsäljningsklausul har lagt upp följande på Twitter:

 

---

14:55: Klicka här för att läsa Real Madrids hela pressmeddelande om varför David De Gea-affären sprack. Den spanska storklubben skyller på Manchester United.

---

14.45: Tottenham jagar belgiske landslagsmittfältaren Axel Witsel. Men han betonar att det inte blir någon flytt från Zenit St Petersburg.

– Nej, jag kommer inte längre flytta. Zenit tog beslutet igår för att de på så kort tid inte kan hitta någon som kan spela på min position. Det är synd för jag hoppades göra en övergång, säger Witsel enligt Daily Mirror. 

The Guardian skriver att Manchester United är redo att låna ut anfallaren James Wilson. Enligt andra medier är Tottenham och West Bromwich två alternativ för 19-åringen.

OFFICIELLT: AFC Bournemouth värvar anfallaren Glenn Murray, 31, från konkurrenten Crystal Palace. Han har signerat ett treårskontrakt.

---

14.35: Sky Sports rapporterar att 23-årige backen Michael Hector flyttar till Chelsea. Readingspelaren har varit utlånad till hela elva klubbar de senaste fyra åren och uppges kosta 4 miljoner pund.

OFFICIELLT: Chelsea har förlängt med talangen Izzy Brown. 18-åringen, som för närvarande är utlånad till Vitesse Arnhem, har signerat ett fyraårskontrakt.

OFFICIELLT: West Ham har också förlängt med en talang. Det rör sig om mittfältaren Josh Cullen, som skrivit på ett flerårskontrakt.

Joleon Lescott har avklarat sin läkarundersökning hos West Bromwich.

​OFFICIELLT:  Sampdoria värvar Lazaros Christodoulopoulos, 28, från konkurrenten Hellas Verona på lån  medan mittfältaren Pawel Wszolek, 23, går i motsatt riktning.

----

14:15: Real Madrid har publicerat ett pressmeddelande där man förklarar alla turer i David De Gea-affären. Mer info om detta inom kort.

---

14:00: Manchester United kan värva en till spelare. Det hävdar The Times journalist James Ducker.

---

13:40: Nu kommer rapporter om att David De Gea får glömma Real Madrid den här säsongen (i alla fram fram till januari). Sky Sports- och AS-journalisten Guillem Balague rapporterar att Real inte kommer att överklaga.

 

---

13:25: West Bromwich vägrar sänka prislappen på Saido Berahino och anfallaren verkar vara för dyr för Tottenham. Spurs har erbjudit 21 miljoner pund för honom men det krävs minst 25 miljoner för att övertyga West Bromwich, enligt Daily Mail.

Zlatan Ibrahimovic kopplas ihop med Arsenal. Läs mer här.

Southampton ser ut att värva Virgil van Dijk för 10 miljoner pund, skriver Daily Mail. Försvararen tillhör Celtic.

Watford har försökt värva Keita Balde Diao men enligt italiensk media kommer Lazio att tacka nej.

West Ham har nobbat ett bud på 15 miljoner pund från Tottenham. Budet var för mittfältaren Cheikhou Kouyate, enligt Daily Mail.

Matej Vydra kommer att lånas ut från Watford till Reading, enligt källor till Sky Sports.

Victor Wanyama har velat lämna Southampton och ska ha bett klubben att få gå till Tottenham. Southampton har dock inga planer på att sälja mittfältaren.

Jonathan de Guzman skulle åkt till England igår för att skriva på för Bournemouth. Men den övergången ser nu inte ut att bli av, trots att Bournemouth är överens med Napoli om ett  lån för 720 000 pund.

Däremot värvar Bournemouth en annan spelare. Glenn Murray genomgår sin läkarundersökning just nu, enligt Sky Sports. Han har tillhört Crystal Palace sedan 2011 men ser nu ut att lämna.

OFFICIELLT: Deportivo La Coruna värvar tidigare argentinska landslagsmittfältaren Jonás Gutiérrez. Han kommer närmast från engelska Newcastle men ansluter som bosman.

Newcastle kommer däremot inte att sälja Ayoze Perez, trots flyttrykten.

Crystal Palaces  har nobbat Aston Villas bud på anfallaren Dwight Gayle, rapporterar Sky Sports.

---

13:00: Anthony Martial har klarat läkarundersökning och återvänt till Frankrike. Det rapporterar Sky Sports, som även skriver att övergångssumman landar på inledningsvis 36 miljoner pund, motsvarande 466 miljoner kronor.

OFFICIELLT: Papy Djilobodji är klar för Chelsea. Läs mer om övergången här.

Arjen Robben kopplas något överraskande ihop med Manchester United. Läs mer om det här.

Även om det inte är aktuellt med en övergång nu är Eskilstuna Citys jättetalang André Alsanati, 15, på besök hos Ajax. Läs mer om det här.

---

12:35: OFFICIELLT: West Ham bekräftar att Nikica Jelavic är klar för klubben. Han värvas från Hull City i en permanent övergång. Anfallaren har skrivit på för två år med option på två år till.

Aston Villa är nära att göra klart med klubblöse anfallaren Dimitar Berbatov, rapporterar bland annat Daily Mirror.

----

12:10: Arsenal vill göra sig av med mittfältaren Mathieu Flamini under Deadline Day, uppger Daily Mail. Fransmannen har fått beskedet att han kan lämna.

OFFICIELLT: Victor Moses har signerat ett nytt fyraårskontrakt med Chelsea - och lånas ut till West Ham resten av säsongen.

Bayer Leverkusens mittfältare Hakan Calhanoglu, 21, kopplas ihop med Manchester United. Läs mer här.

---

11:45: Napoli ska igår ha gjort klart med Chelsea-talangen Nathaniel Chalobah, enligt ESPN. Mittfältstalangen flög igår till Italien för att genomgå läkarundersökning. Ingen av klubbarna har bekräftar övergången ännu.

Jose Enrique är på väg bort från Liverpool. Vänsterbacken är nära en övergång till West Bromwich, enligt Sky Sports.

Newcastle visar intresse för Leeds-mittfältaren Alex Mowatt men hans klubb är inte sugna på att sälja, rapporteras det i engelsk media. Därför kan de behöva vänta till januari eller nästa sommar.

Jon Walters har lämnat in en transferbegäran till Stoke City – som kan tänka sig att sälja honom för runt 3 miljoner pund. Norwich är en av intressenterna, skriver Daily Mail.

---

11:15: OFFICIELLT: Everton har värvat en argentinsk back, Ramiro Funes Mori, för 9,5 miljoner pund. 24-åringen kommer närmast från River Plate och har signerat ett femårskontrakt.

Everton kan också värva Aaron Lennon från Tottenham idag.

Aston Villa är på väg att värva Jolen Lescott. Enligt Sky Sports är de överens med West Bromwich om en prislapp på 1 miljon pund som kan öka med lika mycket i prestationsbaserade bonusar. Spelaren kommer att genomgå läkarundersökningen idag.

Aston Villa har också försökt att låna Dwight Gayle från Crystal Palace – utan framgång. Han verkar vara för dyr och nu letar Villa anfallare på annat håll, skriver Daily Mirror.

Victor Moses kommer att lånas ut från Chelsea till West Ham, enligt Sky Sports. Daily Mail skriver dock att även Tottenham är intresserat av spelaren.

Nottingham Forest ska ha accepterat ett bud från West Ham gällande yttern Michail Antonio. Budet ligger enligt Daily Mail på 7 miljoner pund.

Sky Sports uppger samtidigt att Tottenham och West Ham även diskuterar en eventuell låneaffär för Emmanuel Adebayor. Läs mer här.

Victor Valdes var inte önskvärd i Manchester United men verkar ändå ha blivit kvar. Det återstår att se om någon engelsk klubb värvar honom.

OFFICIELLT: Barcelona lånar återigen ut kamerunske landslagsmittfältaren Alex Song till Premier League-klubben West Ham. Läs mer här.

Arsenal jagar Edinson Cavani och Adrien Rabiot? Läs mer här.

De två offensiva yttrarna Andriy Yarmolenko och Denis Cheryshev placeras i Liverpool och kan ansluta i sista minuten. Läs mer här.

Manchester United betalar väldigt mycket för att få loss Anthony Martial, mellan 473 och 762 miljoner kronor. Men Wayne Rooney visste inte ens vem det var. Läs mer här.

---

11:00: Igår stängde transferfönstret i de flesta europeiska länderna. Idag stänger det i England och Skottland, klockan 19.00.

Missade du allt som hände under gårdagens Deadline Day? Då ska du gå in här och läsa.

Vi kommer som vanligt att rappportera om minsta lilla från det engelska transferfönstret. Klubbar i övriga länder kan även bekräfta övergångar först idag och då kommer du att kunna läsa om det här.

Fotbolltransfers.com

[email protected]

Artikelbild

DEADLINE DAY - 1 september 2015

Övriga Europa

Övriga Europa - 2015-09-01 kl 18:13

Fotbolltransfers.com, Sveriges största sajt om övergångar, följer allt som händer under transferfönstrets sista dag. Vi uppdaterar kontinuerligt hela dagen.

FÖLJ OSS ÄVEN PÅ FACEBOOK OCH TWITTER!

KLICKA HÄR FÖR ATT SE EN LISTA ÖVER ALLA BEKRÄFTADE ÖVERGÅNGAR.

22:50:

Då var Deadline Day över för den här gången. Imorgon fortsätter vi att rapportera som vanligt om alla rykten, övergångar och kontraksförlängningar inom både svensk och internationell fotboll.

Annons: Bli en matchvinnare idag. Klicka här för att få upp till 100 freespins och en bonus upp till 2 000 kronor.
 

---

22:30:

West Ham tyckte att Emmanuel Adebayor var för dyr. Dessutom kunde han inte komma överens med Tottenham om att bryta. Läs mer om det här.

Thierry Henry om Manchester Uniteds nyförvärv Anthony Martial: "En enorm risk". Läs mer här.

OFFICIELLT: Kevin Grosskreutz lämnar Borussia Dortmund. Han är klar för Galatasaray. Läs mer här.

---

21:10:

OFFICIELLT: West Ham lånar ut 29-årige yttern Matt Jarvis till Norwich City.

---

21:00:

OFFICIELLT: Liverpool lånar ut Tiago Ilori till Aston Villa. Läs mer om övergången här.

---

20:45

OFFICIELLT: Aaron Lennon är tillbaka i Everton, som han var utlånad till förra säsongen. Den här gången lämnar yttermittfältaren Tottenham permanent. Han har skrivit på ett treårskontrakt med Everton.

---

20:30:

Nu har Manchester United också kommenterat David De Gea-affären och det är en helt annan version än den Real Madrid gick ut med tidigare. Läs deras pressmeddelande här.

OFFICIELLT:  Anfallaren Ola John, 23, är klar för Reading FC. Han ansluter från portugisiska Benfica på lån resten av säsongen.

20:00:

*OFFICIELLT: Manchester United har gjort klart med backtalangen Regan Poole, 17, från League Two-laget Newport County.

- De senaste dagarna har flera klubbar visat intresse för Regan men så fort Manchester United kom in i bilden fanns det bara en utväg. Det är varje pojkes dröm att spela för Manchester United, och det är en underbart möjlighet för honom att utvecklas i en så fantastisk klubb, säger Newports tränare Terry Buthcer till klubbens hemsida.

Annons: Bli en matchvinnare idag. Klicka här för att få upp till 100 freespins och en bonus upp till 2 000 kronor.
 

*OFFICIELLT: Watforsd anfallare Matej Vydra lånas ut till Reading. Låneavtalet gäller säsongen ut.

OFFICIELLT: Leicester City har gjort klart med Nathan Dyer, 27, från Swansea. Han lånas in resten av säsongen.

OFFICIELLT: AFC Bournemouth lånar in försvararen Tomas Andrade, 19, från River Plate över kommande säsong.

OFFICIELLT: Watford har kommit överens med Stevenage om ett lån av mittfältaren Connor Smith, 22, fram till 1:a oktober.

OFFICIELLT: Norwich City har lånat ut duon Tony Andreu och Vadi Odjidja Ofoe till Championship-klubben Rotherham United. Den förstnämnda lånas ut till 2 januari medan den sistnämnda är bara utlånad i en månad.

---

19:45:

*OFFICIELLT: Vänsterbacken Joe Bennett lämnar Aston Villa för Bournemouth, men bara på lån fram till januari.

José Enrique stannar i Liverpool: "Inget bud från West Bromwich". Läs mer om det här.

19:35:

*OFFICIELLT: Napoli lånar Nathaniel Chalobah från Chelsea. Läs mer här.

*Aston Villa försökte värva anfallaren Dimitar Berbatov, tidigare i Manchester United och senast i Monaco, men misslyckades. Anfallaren är därmed fortfarande kontraktslös. Det rapporterar Sky Sports.

---

19:25:

*Även om transferfönstret har stängt är det inte över än. Vissa klubbar kan fortfarande registrera övergångar, fram till 21.00. Om klubbarna mellan klockan 17.00 och 19.00 lämnade in papper som bevisade att det fanns en överenskommelse, inkluderat en prislapp, och signaturer från klubbrepresentanter samt spelare, då har man två timmar till på sig att slutföra övergången.

*Saido Berahino ville som bekant till Tottenham men han blir kvar i West Bromwich. Enligt Sky Sports beror det på att klubbens ordförande Jeremy Peace vägrade att sälja. Spelaren twittrade tidigare att han inte vill spela mer för klubben. Läs mer om det här.

*Sky Sports rapporterar att Everton kommer köpa loss Aaron Lennon från Tottenham för 4,5 miljoner pund.

---

19.10:

*OFFICIELLT: Norwich City har släppt mittfältaren Bradley Johnson till Derby County.

*OFFICIELLT: Swansea City och försvararen Dwight Tiendalli är överens om att gå skilda vägar. Han hade ett år kvar på kontraktet men nu hävs avtalet. Swansea har också lånat ut talangen Alex Samuel till skotska Morton fram till 9 januari.

---

19:00:

*NU HAR TRANSFERFÖNSTRET STÄNGT ÄVEN I ENGLAND!

Annons: Vinn upp till 2 miljoner kronor!

---

18:50:

*OFFICIELLT: Chelsea har gjort klart med Michael Hector från Reading. Han har skrivit på ett femårskontrakt. Men Hector lånas omedelbart tillbaka till sin gamla klubb. Något som 23-åringen är van vid. Sedan 2009 och 2014 blev han utlånad till inte mindre än elva klubbar.

---

18:30:

*OFFICIELLT: Watford lånar Victor Ibarbo från Cagliari. Läs mer om övergången här.

---

18:15:

*OFFICIELLT: Anthony Martial är klar för Manchester United. Läs mer om övergången här.

*OFFICIELLT: Sunderland lånar DeAndre Yedlin från Tottenham.

*OFFICIELLT: Den algeriske mittfältaren Adlène Guedioura, 29, köps loss av Watford från ligakonkurrenten Crystal Palace. Han har signerat ett treårskontrakt.

---

*18:00: Saido Berahino är rasande på West Bromwich, efter att de nobbat hela tre bud från Tottenham.

"Tråkigt att jag inte kan säga exakt hur klubben behandlat mig men jag kan officiellt säga att jag aldrig mer spelar Jeremy Peace (klubbens ordförande)", skriver han på Twitter.

---

17:30:

*Chelsea har lagt bud inte bara en gång utan två gånger idag på brasilianske backen Marquinhos, enligt Sky Sports. Paris Saint-Germain nobbade båda buden, som ska ha legat på nånstans mellan 35 och 55 miljoner euro.

*Manchester United ska ha försökt värva Marco Reus från Borussia Dortmund men tyckte att hans prislapp på 60 miljoner pund (778 miljoner kronor) var för myckek, enligt ESPN. United vara bara villigt att betala 50 miljoner pund (648 miljoner kronor).

United är samtidigt på väg att värva Anthony Martial från Monaco för som det ryktats om så mycket som 600-700 miljoner kronor. Vissa medier menar istället att det handlar om 400-500 miljoner.

*Tottenham kämpar fortfarande med att få loss anfallaren Saido Berahino från West Bromwich. Spurs överväger nu ett fjärde bud. Läs mer här.

---

17:15:

OFFICIELLT: Anfallaren Obbi Oularé, 19, är klar för Watford FC. Han värvas in från belgiska Club Brugge och har skrivit på för fem år.

OFFICIELLT: West Ham värvar yttern Michail Antonio, 25, från Championship-klubben Nottingham Forest. Han har skrivit på för fyra år med option på förlängning med två år.

---

16:50:

*OFFICIELLT: Joleon Lescott är klar för Aston Villa. Läs mer om övergången här.

Annons: Bli en matchvinnare idag. Klicka här för att få upp till 100 freespins och en bonus upp till 2 000 kronor.
 

---

16:30:

*OFFICIELLT: Chelsea lånar ut anfallstalangen Islam Feruz till skotska Hibernian. Det bekräftar den senare klubben på sin hemsida. 19-årigen har tillhört Chelsea sedan 2014 men endast spelat med U21-laget samt blivit utlånad till tre olika klubbar.

OFFICIELLT: Watford har lånat ut italienaren Gabriele Angella till Queens Park Rangers.

16:00:

Nu bekräftar även Chelsea värvningen av Papy Djilobodji från Nantes. 26-åringen har som bekant skrivit på ett fyraårskontrakt.

- Jag är väldigt glad vöer att komma till en storklubb som Chelsea och jag vill göra mitt bästa för att hjälpa laget vinna titlar. Jag vill tacka min klubb (Nantes) för att ha gett mig denna möjlighet, säger han till Chelseas hemsida.

----

15:30:

*OFFICIELLT: Försvararen Virgil van Dijk är klar för Southampton. Holländaren köps loss från Celtic och har skrivit på ett femårskontrakt.

*OFFICIELLT: Aston Villa har gjort klart med 18-årige målvakten Matija Sarkic från Anderlechts U19-lag. Samtidigt skickar PL-klubben Riccardo Calder, från U21-laget till Dundee fram till januari på lån.

15:15:

Annons: Bli en matchvinnare idag. Klicka här för att få upp till 100 freespins och en bonus upp till 2 000 kronor.
 

*OFFICIELLT: Aston Villa lånar ut 24-årige mittbacken Nathan Baker till Bristol City.

*Nathan Dyer kommer att lånas ut från Swansea till Leicester, uppger Sky Sports.

*Inter kan släppa Yuto Nagatomo och Danilo D’Ambrosio till Premier League-klubbar idag, rapporterar Calciomercato.it.  Leicester City sägs jaga Nagatomo medan D’Ambrosio ska ha West Ham efter sig.

*The Telegraph skriver att Gabriel Barbosa är aktuell för Arsenal. Santos 19-årige anfallstalang har redan nobbat anbud från Fenerbahce.

*Lazios fans är inte nöja med klubbens transferfönster där Ravel Morrison, Ricardi Kishna, Wesley Hoedt och Alessandro Matri värvats. Därför han man protesterat genom att bojkotta årskort.

– Vi är inte nöjda med det arbete som klubben har gjort. Därför behöver vi inte köpa årskort, säger en talesman från Lazios Curva Nord till Elle Radio enligt Football Italia.

*Newport Countys backtalang Regan Poole, 17, är på väg att skriva på för Manchester United, skriver Daily Mail. Han kommer inledningsvis hålla till i U21-laget.

*Igår blev Javier Hernandez klar för Bayer Leverkusen. Idag förklarar den mexikanske anfallaren om varför han lämnade Manchester United:

- Jag ville känna mig viktig och glad igen. Jag vill hitta glädjen igen. Bayer har gjort att jag känner mig viktig och älskad och att komma hit var inte ett svårt beslut att ta, säger han enligt Daily Mirror.

*Anthony Martial är som bekant mer eller mindre klar för Manchester United. Varken Monaco eller United har ännu bekräftat något än men hans gamla klubb, Lyon, som får en del av övergångssumman tack vare en vidareförsäljningsklausul har lagt upp följande på Twitter:

 

---

14:55: Klicka här för att läsa Real Madrids hela pressmeddelande om varför David De Gea-affären sprack. Den spanska storklubben skyller på Manchester United.

---

14.45: Tottenham jagar belgiske landslagsmittfältaren Axel Witsel. Men han betonar att det inte blir någon flytt från Zenit St Petersburg.

– Nej, jag kommer inte längre flytta. Zenit tog beslutet igår för att de på så kort tid inte kan hitta någon som kan spela på min position. Det är synd för jag hoppades göra en övergång, säger Witsel enligt Daily Mirror. 

The Guardian skriver att Manchester United är redo att låna ut anfallaren James Wilson. Enligt andra medier är Tottenham och West Bromwich två alternativ för 19-åringen.

OFFICIELLT: AFC Bournemouth värvar anfallaren Glenn Murray, 31, från konkurrenten Crystal Palace. Han har signerat ett treårskontrakt.

---

14.35: Sky Sports rapporterar att 23-årige backen Michael Hector flyttar till Chelsea. Readingspelaren har varit utlånad till hela elva klubbar de senaste fyra åren och uppges kosta 4 miljoner pund.

OFFICIELLT: Chelsea har förlängt med talangen Izzy Brown. 18-åringen, som för närvarande är utlånad till Vitesse Arnhem, har signerat ett fyraårskontrakt.

OFFICIELLT: West Ham har också förlängt med en talang. Det rör sig om mittfältaren Josh Cullen, som skrivit på ett flerårskontrakt.

Joleon Lescott har avklarat sin läkarundersökning hos West Bromwich.

​OFFICIELLT:  Sampdoria värvar Lazaros Christodoulopoulos, 28, från konkurrenten Hellas Verona på lån  medan mittfältaren Pawel Wszolek, 23, går i motsatt riktning.

----

14:15: Real Madrid har publicerat ett pressmeddelande där man förklarar alla turer i David De Gea-affären. Mer info om detta inom kort.

---

14:00: Manchester United kan värva en till spelare. Det hävdar The Times journalist James Ducker.

---

13:40: Nu kommer rapporter om att David De Gea får glömma Real Madrid den här säsongen (i alla fram fram till januari). Sky Sports- och AS-journalisten Guillem Balague rapporterar att Real inte kommer att överklaga.

 

---

13:25: West Bromwich vägrar sänka prislappen på Saido Berahino och anfallaren verkar vara för dyr för Tottenham. Spurs har erbjudit 21 miljoner pund för honom men det krävs minst 25 miljoner för att övertyga West Bromwich, enligt Daily Mail.

Zlatan Ibrahimovic kopplas ihop med Arsenal. Läs mer här.

Southampton ser ut att värva Virgil van Dijk för 10 miljoner pund, skriver Daily Mail. Försvararen tillhör Celtic.

Watford har försökt värva Keita Balde Diao men enligt italiensk media kommer Lazio att tacka nej.

West Ham har nobbat ett bud på 15 miljoner pund från Tottenham. Budet var för mittfältaren Cheikhou Kouyate, enligt Daily Mail.

Matej Vydra kommer att lånas ut från Watford till Reading, enligt källor till Sky Sports.

Victor Wanyama har velat lämna Southampton och ska ha bett klubben att få gå till Tottenham. Southampton har dock inga planer på att sälja mittfältaren.

Jonathan de Guzman skulle åkt till England igår för att skriva på för Bournemouth. Men den övergången ser nu inte ut att bli av, trots att Bournemouth är överens med Napoli om ett  lån för 720 000 pund.

Däremot värvar Bournemouth en annan spelare. Glenn Murray genomgår sin läkarundersökning just nu, enligt Sky Sports. Han har tillhört Crystal Palace sedan 2011 men ser nu ut att lämna.

OFFICIELLT: Deportivo La Coruna värvar tidigare argentinska landslagsmittfältaren Jonás Gutiérrez. Han kommer närmast från engelska Newcastle men ansluter som bosman.

Newcastle kommer däremot inte att sälja Ayoze Perez, trots flyttrykten.

Crystal Palaces  har nobbat Aston Villas bud på anfallaren Dwight Gayle, rapporterar Sky Sports.

---

13:00: Anthony Martial har klarat läkarundersökning och återvänt till Frankrike. Det rapporterar Sky Sports, som även skriver att övergångssumman landar på inledningsvis 36 miljoner pund, motsvarande 466 miljoner kronor.

OFFICIELLT: Papy Djilobodji är klar för Chelsea. Läs mer om övergången här.

Arjen Robben kopplas något överraskande ihop med Manchester United. Läs mer om det här.

Även om det inte är aktuellt med en övergång nu är Eskilstuna Citys jättetalang André Alsanati, 15, på besök hos Ajax. Läs mer om det här.

---

12:35: OFFICIELLT: West Ham bekräftar att Nikica Jelavic är klar för klubben. Han värvas från Hull City i en permanent övergång. Anfallaren har skrivit på för två år med option på två år till.

Aston Villa är nära att göra klart med klubblöse anfallaren Dimitar Berbatov, rapporterar bland annat Daily Mirror.

----

12:10: Arsenal vill göra sig av med mittfältaren Mathieu Flamini under Deadline Day, uppger Daily Mail. Fransmannen har fått beskedet att han kan lämna.

OFFICIELLT: Victor Moses har signerat ett nytt fyraårskontrakt med Chelsea - och lånas ut till West Ham resten av säsongen.

Bayer Leverkusens mittfältare Hakan Calhanoglu, 21, kopplas ihop med Manchester United. Läs mer här.

---

11:45: Napoli ska igår ha gjort klart med Chelsea-talangen Nathaniel Chalobah, enligt ESPN. Mittfältstalangen flög igår till Italien för att genomgå läkarundersökning. Ingen av klubbarna har bekräftar övergången ännu.

Jose Enrique är på väg bort från Liverpool. Vänsterbacken är nära en övergång till West Bromwich, enligt Sky Sports.

Newcastle visar intresse för Leeds-mittfältaren Alex Mowatt men hans klubb är inte sugna på att sälja, rapporteras det i engelsk media. Därför kan de behöva vänta till januari eller nästa sommar.

Jon Walters har lämnat in en transferbegäran till Stoke City – som kan tänka sig att sälja honom för runt 3 miljoner pund. Norwich är en av intressenterna, skriver Daily Mail.

---

11:15: OFFICIELLT: Everton har värvat en argentinsk back, Ramiro Funes Mori, för 9,5 miljoner pund. 24-åringen kommer närmast från River Plate och har signerat ett femårskontrakt.

Everton kan också värva Aaron Lennon från Tottenham idag.

Aston Villa är på väg att värva Jolen Lescott. Enligt Sky Sports är de överens med West Bromwich om en prislapp på 1 miljon pund som kan öka med lika mycket i prestationsbaserade bonusar. Spelaren kommer att genomgå läkarundersökningen idag.

Aston Villa har också försökt att låna Dwight Gayle från Crystal Palace – utan framgång. Han verkar vara för dyr och nu letar Villa anfallare på annat håll, skriver Daily Mirror.

Victor Moses kommer att lånas ut från Chelsea till West Ham, enligt Sky Sports. Daily Mail skriver dock att även Tottenham är intresserat av spelaren.

Nottingham Forest ska ha accepterat ett bud från West Ham gällande yttern Michail Antonio. Budet ligger enligt Daily Mail på 7 miljoner pund.

Sky Sports uppger samtidigt att Tottenham och West Ham även diskuterar en eventuell låneaffär för Emmanuel Adebayor. Läs mer här.

Victor Valdes var inte önskvärd i Manchester United men verkar ändå ha blivit kvar. Det återstår att se om någon engelsk klubb värvar honom.

OFFICIELLT: Barcelona lånar återigen ut kamerunske landslagsmittfältaren Alex Song till Premier League-klubben West Ham. Läs mer här.

Arsenal jagar Edinson Cavani och Adrien Rabiot? Läs mer här.

De två offensiva yttrarna Andriy Yarmolenko och Denis Cheryshev placeras i Liverpool och kan ansluta i sista minuten. Läs mer här.

Manchester United betalar väldigt mycket för att få loss Anthony Martial, mellan 473 och 762 miljoner kronor. Men Wayne Rooney visste inte ens vem det var. Läs mer här.

---

11:00: Igår stängde transferfönstret i de flesta europeiska länderna. Idag stänger det i England och Skottland, klockan 19.00.

Missade du allt som hände under gårdagens Deadline Day? Då ska du gå in här och läsa.

Vi kommer som vanligt att rappportera om minsta lilla från det engelska transferfönstret. Klubbar i övriga länder kan även bekräfta övergångar först idag och då kommer du att kunna läsa om det här.

Fotbolltransfers.com

[email protected]