Fotbolltransfers

Följ senaste nytt i Silly Season - 31 januari 2013

Övriga Europa

Övriga Europa - 2013-02-01 kl 00:35

Artikelbild

Foto: Bildbyrån

Vill du ha en heltäckande bevakning av Silly Season ute i Europa? Då har du kommit rätt. Fotbolltransfers.com uppdaterar kontinuerligt hela dagen.

01:00: Officiellt: Everton lånar ut Magaye Gueye till franska Brest.

---

00:35: Enligt skotska STV är Trelleborgs målvakt Viktor Noring klar för Celtic. Han kommar att lånas in från TFF fram till sommaren. Dock återstår det en del pappersarbete innan affären kan slutföras.

---

00:00: Officiellt: Nacho Monreal är klar för Arsenal. Vänsterbacken lämnar Malaga och har skrivit på ett långtidskontrakt med ”The Gunners”.

- Vi är glad att Nacho Monreal har gått med på att ansluta till oss, säger tränaren Arsene Wenger till klubbens hemsida.

Officiellt: Queens Park Rangers förstärker laget med Jermaine Jenas och Andros Townsend från Tottenham. Jenas har skrivit på ett 18-månadersavtal medan Townsend lånas ut under resten av säsongen.

Officiellt: PSG-spelaren Mathieu Bodmer lånas ut till Saint-Etienne.

Och nu har transferfönstret stängt!

---

23:40: Officiellt: Birminghams målvakt Jack Butland är klar för Stoke City. 19-åringens kontrakt sträcker sig fyra och ett halvt år. Han lånas ut tillbaka till Birmingham resten av säsongen.

---

23:20: Officiellt: Everton värvar högerbacken John Stones från Barnsley. 18-åringens kontrakt löper över fem och ett halvt år.

Officiellt: Ajax och Fulham är överens om ett låneavtal för Eyong Enoh. Fulham har även en köpoption efter säsongen.

Officiellt: Newcastle bekräftar på sin hemsida att anfallaren Xisco och klubben kommit överens om att bryta kontraktet med omedelbar verkan. Anfallaren anslöt till ”The Magpies” 2008 från Deportivo La Coruna.

Officiellt: Real Madrid Castilla har lånat Casemiro från Sao Paulo fram till sommaren.

Officiellt: Juventus lånar ut Reto Ziegler. Han är  klar för Fenerbahce. Läs mer här.

----

23:00: Officiellt: Tottenham lånar ut Simon Dawkins till Aston Villa

Officiellt: Ryan Mason lånas ut från Tottenham till Lorient

Andros Townsend väntas bli den andra Tottenham-spelaren som gör sent byte till Queens Park Rangers innan transferfönstret stänger, rapporterar Goal.com. 21-åringen kommer att diskutera ett låneavtal för resten av säsongen. Sedan tidigare är Jermaine Jenas i diskussioner med klubben och har blivit erbjuden ett 18-månaderskontrakt.

Officiellt: Ajax har kommit överens med Barcelona om ett fem månader långt lån för yttermittfältaren Isaac Cuenca. Läs mer här.

Norwich har kämpat för att komma överens med Celtic om Gary Hooper, men enligt Sky Sports kommer det inte att bli någon affär. Premier League-klubben har lagt fyra bud på engelsmannen.

Enligt Sky Sports är Evertons mittfältare Magaye Gueye är på väg att lånas ut till en fransk klubb. Affären är 80 procent klar.

Officiellt: Alou Diarra, som tillhör West Ham, lånas ut till Ligue 1-klubben Rennes för resten av säsongen.

Enligt BBC-journalisten Ben Smith kommer Tottenham inte att värva Internacional-spelaren Leandro Damiao i dag på grund av att priset är för högt. Affären kan ske i sommar.

Ajax klubben ryktas tappa Eyong Enoh som finns på Fulhams önskelista. Så här säger Frank De Boer om den eventuella affären:

- Det var en väckarklocka. Vid 08:30 fick jag ett sms från Marc Overmars att Enoh flög till London för att prata med Fulham. Jag kunde ha sett det komma, men jag skulle ha spelat honom i kväll. Så jag var tvungen att göra några förändringar.

Officiellt: Stoke City bekräftar på sin hemsida att amerikanen Brek Shea, 22, är klar för klubben. Den 22-årige mittfältaren lämnar FC Dallas och kostar 25 miljoner kronor.

Championshipklubben Blackburn Rovers diskuterar med West Bromwich om en övergång för yttern Jerome Thomas, rapporterar Sky Sports.

---

21:40: Londonklubbarna Chelsea och Tottenham kan återigen visa intresse för brassen Willian efter att mittfältarens flytt till Anzhi har kollapsat, rapporterar The Mirror.

Mohamed Diame kan skriva på ett nytt kontrakt med West Ham under torsdagen, rapporterar Goal.com. Men enligt Sky Sports har en okänd Premier League-klubben aktiverat den kraftfulle mittfältarens utköpsklausul.

Liverpools mittfältare Suso kommer inte att lämna Merseysideklubben innan transferfönstret stänger. Spanjoren har ryktas vara på väg till Wigan på lån - men det förnekar 19-åringen.

- Jag klargör att jag inte kommer gå till Wigan på lån. Jag är verkligen glad i Liverpool, säger han enligt Sky Sports.

Norwich har kämpat för att komma överens med Celtic om Gary Hooper, men enligt Sky Sports kommer det inte att bli någon affär. Premier League-klubben har lagt fyra bud på engelsmannen.

20:40: Officiellt: Fulham lånar högerbacken Stanislav Manolev, 29, från PSV för resten av säsongen och med en option på ytterligare två år.

Enligt Sky Sports kommer både Peter Crouch, som har kopplats ihop med Queens Park Rangers, och Kenweyene Jones att stanna kvar i Stoke.

Trots rapporter från Brasilien att Leandro Damiao inte kommer att lämna Internacional för Tottenham, uppger Sky Sports att klubbarna fortfarande förhandlar.

Peter Odemwingie, som befinner sig i QPR:s högkvarter trots att de inte kommit överens med West Bromwich om övergångssumman, har pratat med Sky Sports om den eventuella flytten:

- West Brom är mitt hem, men det är ett nytt kapitel att start i mitt liv. Jag är väldigt optimistisk, några bra spelare har redan kommit hit. Jag hoppas bara det kommer att gå bra i de senaste timmarna, säger Odemwingie.

---

19:55: Officiellt: Lazio lånar ut Juan Pablo Carizzo till Inter. De skickar också iväg Giuseppe Sculli samt Luciano Zauri till Pescara. Läs mer här.

Officiellt: Alexander Doni lämnar Liverpool och går till den brasilianska klubben Botafogo.

Officiellt: Leeds har gjort klart med vänsterbacken Stephen Warnock från Aston Villa. Och tränaren Neil Warnock är nöjd med nyförvärvet.

- Jag är väldigt glad igen. Stephen har erfarenhet som jag tror vi behöver i den positionen, säger Warnock enligt klubbens hemsida.

---

19:44Officiellt: Svenske stortalangen Rinor Nushi klar för West Ham. Läs mer här.

Enligt Goal.com är Queens Park Rangers nära att låna Jermaine Jenas från Tottenham. 29-åringen, som är på väg att göra en läkarundersökning, skulle i sådana fall återförenas med Harry Redknapp som tränade honom i Tottenham.

---

19:30: Officiellt: Fernando Gago är klar för Vélez Sarsfield. Läs mer här.

Leandro Damiao kommer inte att hamna i Tottenham innan transferfönstret stänger. Enligt Globo Esporte kommer anfallaren stanna kvar i Internacional i ytterligare sex månader – men en flytt i juli kan ske.

---

19:20: Officiellt: Real Zaragoza lånar Adria Carmona från Milan under resten av säsongen. La Liga-klubben har en option att göra övergången permanent.

Enligt FOX Soccer har Break Shea fått sitt arbetstillstånd och yttermittfältaren tillhör nu Stoke. Han kommer närmast från Dallas.

---

19:10: Enligt Mundo Deportivo kommer Barcelona att låna ut Isaac Cuenca till Ajax resten av säsongen.

Officiellt: Bordeaux lånar ut den offensive mittfältaren Jussiê till Al-Wasl för resten av säsongen. Al-Wasl har en köpoption efter att lånet är slut.

---

19:00: Enligt Sky Italia har Napoli lagt ett bud på 103 miljoner kronor för Sampdorias anfallare Mauro Icardi.

Officiellt: Tottenham lånar ut Alex Pritchard till Petersborough.

Federico Fazios flytt från Sevilla till Zenit St Petersburg blir inte av, rapporterar Football Espana.

Tottenham lägger ett sent bud på Leandro Damiao, skriver Goal. Budet till Internacional ska ligga på 18,7 miljoner euro.

Nu har tranferfönstret i Italien stängt!

---

18:45: Enligt Sky Italia uppges Juventus ha köpt 50 procent av Sampdorias mittfältare Andrea Poli. 23-åringen kommer att stanna kvar i Sampdoria under resten av säsongen.

Enligt Sky Italia hade Maarten Stekelenburg landat i London för att slutföra övergången till Fulham – men Roma stoppade övergången och holländaren fick vända hem till Rom igen. Anledningen är att Roma inte kunnat hitta en ersättare.

Genoa har lagt ett bud på Milans försvarare Luca Antonini, skriver Sky Sport Italia. Milan utvärderar just nu om de ska acceptera eller nobba budet på 30-åringen.

Officiellt: Franco Brienza, 33, lämnar nedflyttningshotande Palermo och har skrivit på ett fyraårsavtal med Atalanta.

---

18:30: Officiellt: Malaga bekräftar på sin hemsida att Pedro Morales har skrivit på fram till sommaren, med en option på ytterligare två säsonger. Han kommer närmast från Dinamo Zagreb.

Marseille lagt ett sent bud på Shakhtar Donetsk vänsterback Razvan Rat. Den ukrainska klubben vill dock inte släppa sin vänsterback så här sent.

- Jag kan inte låta honom gå precis före transferfönstret (stänger) eftersom jag inte kan hitta en annan vänsterback så fort, säger tränaren Mircea Lucescu enligt Sky Sports.

Enligt Sky Sports har Everton fått sitt bud accepterat på Barnsleys försvarare John Stones. Wigan har också tidigare under dagen fått sitt bud diskuterat – men Stones är på väg till Liverpool för att diskutera med Everton.

Spanska AS rapporterar att vänsterbacken Nacho Monreal har rest till London för att slutföra en övergång till Arsenal. Prislappen? 86 miljoner kronor.

Enligt Goal.com diskuterar Arsenal med Athletic Bilbao om mittbacken Fernando Amorebieta. Sajten skriver att 27-åringen värderas mellan 40 miljoner kronor och 60 miljoner kronor.

---

18:15: Officiellt: Mohamed Sissoko 28, lånas ut från Paris Saint-Germain till Fiorentina. Den italienska klubben har en option att köpa loss mittfältaren efter lånet.

Officiellt: Heurelho Gomes, som tillhör Tottenham, kommer att tillbringa resten av säsongen i Hoffenheim.

Officiellt: Newcastle värvar den schweiziska talangen Kevin Mbabu från Servette. 17-åringen har skrivit på ett treårskontrakt.

Enligt Sky Italia flyger Romas målvakt Maarten Stekelenburg till London i hopp om att få till en övergång till Fulham. Om den övergången blir av måste Roma hitta en ny målvakt, och de har siktet inställt på Emiliano Viviano som tillhör Fiorentina. Det är dock inte säkert om de hinner få igenom en övergång eftersom det italienska fönstret stänger klockan 19.00.

---

17:45: Officiellt: Napoli bekräftar på sin hemsida att de lånar Rolando, från Porto, och Josip Radosevic från Hajduk Split.

- Jag är mycket glad över att spela i blått, säger Rolando till klubbens hemsida.

Officiellt: Anfallaren Louis Saha lämnar Sunderland.

Officiellt: David Beckham är klar för Paris Saint-Germain. Läs mer här

 

---

17:35: Brescia-spelaren Bartosz Salomon uppges ha blivit såld till Milan, enligt Sky Italia. Spelaren, som representeras av Mino Raiola, kostar 3,5 miljoner euro.

Football Italia skriver att Franco Brienza, 33, lämnar nedflyttningshotande Palermo och har skrivit på ett fyraårsavtal med Atalanta.

Jimmy Briand kommer inte att lånas ut från Lyon till Monaco – trots att båda klubbarna har kommit överens om ett sex månader långt lån. Enligt ESPN kunde inte Briand komma överens om det personliga avtalet.

Alvaro Negredos agent bekräftar att Sevilla haft kontakt med Everton, men spelaren lämnar inte. Läs mer här.

---

17:23: Enligt BBC-journalisten Dan Roan har Swansea frågat Manchester City om att få låna John Guidetti, men mästarna tackade nej eftersom de har sålt Mario Balotelli till Milan.

Officiellt: Nürnberg har värvat Muhammed Ildiz från Rapid Wien. 21-åringens kontrakt sträcker sig till 2017.

Enligt ESPN har Paris Saint-Germain lånat ut mittfältaren Mathieu Bodmer till AS Saint-Etienne under resten av säsongen.

---

17:05: Eftertraktade Willian är på väg till Anzhi. Enligt Sky Sports är de överens med Shaktar Donetsk om en övergångssumma på 34 miljoner pund.

Enligt engelsk media är Everton intresserat av att knyta till sig Alvaro Negredo. Sky Sports skriver dock att Sevilla inte vill sälja anfallaren.

Marco Rigoni lämnar Chievo och går till Genoa, skriver Football Italia. 33-åringen lånas ut under resten av säsongen.

Fernando Gago, tidigare i Real Madrid och Roma, kan vara på väg att lämna Valencia för argentinska Velez Sarsfield, uppger Football Espana. Mittfältaren kan lånas ut med en köpoption på 30 miljoner kronor.

Enligt Football Espana är Deportivo på väg att värva den brasilianska försvararen Claudiano Bezerra da Silva – mer känd som Kaká.

Inter vill förstärka laget med Lazios målvakt Juan Pablo Carrizo redan i januari, uppger Sky Italia. ”Nerazzurri” har redan kommit överens med sydamerikanen om en övergång i sommar, när hans kontrakt har gått ut. Men eftersom Luca Castellazzi är axelskadad vill Inter ha Carrizo redan nu.

Ajax tekniska direktör, Marc Overmars, bekräftar att Fulham har hört sig för om att knyta till sig Eyong Enoh.

- Förhandlingarna måste starta först. Ingenting är säkert nu, säger Overmars till De Telegraaf.

Stoke City är på jakt efter en vänsterback och Premier League-klubben har hört för sig om Boltons Marcos Alonso, skriver BBC.

Officiellt: Rory Delap i Stoke lånas ut till Championshipklubben Barnsley under resten av säsongen.

Den danske backen Jores Okore, 20, ser ut att stanna kvar i FC Nordsjälland, bekräftar hans agent.

- Ingenting kommer att hända med Jores. Det har varit mycket prat och det det fanns några erbjudanden men inget som var intressant nog, säger Nicola Juric enligt Sporten.dk.

---

16:10: Den engelska målvaktstalangen Jack Butland är klar för Stoke, rapporterar Sky Sports. Men 19-åringen kommer att spendera resten av säsongen i Birmingham på lån. Affären kostar Premier League-klubben 50 miljoner kronor.

Queens Park Rangers jobbar fortfarande på att förstärka laget. Deras förstaval är Peter Odemwingie, som de har lagt bud på tidigare i januari men som inte blivit accepterat, uppger BBC.

Roma erkände förra veckan att klubben övervägde att sprka Zdenek Zeman. Trots det vill tjecken stanna kvar i klubben under en lång tid.

- Jag vill stanna här i ytterligare fem år, säger Zeman enligt Football Italia.

Wolfsburgs mittfältare Diego kan lämna den tyska klubben för att säkra en plats i den brasilianska truppen till VM 2014.

- Två av mina vänner från Atletico (Filipe Luis och Miranda) har blivit uttagna. Det kommer alltid att förbli min målsättning att komma tillbaka in i laget. Jag har inte glömt bort VM, säger han enligt Goal.

Peter Crouch har rapporterats vara på Queens Park Rangers önskelista – men tränaren Harry Redknapp tror inte att det kommer ske någon övergång.

- Nej, jag tror inte det. Det är mycket tyst, säger Redknapp enligt Daily Mail.

Enligt BBC kommer Alexander Doni lämna Liverpool för att skriva på för brasilianska Botafogo

Paul Robinson såg ut att lämna Blackburn för West Ham under dagen – men så blir det inte, enligt BBC. Affären kommer inte att bli av.

---

15:50: Martin Olsson aktuell för Norwich? Premier League-laget ska ha lagt ett bud på honom, uppger Fotbolldirekt.

Marseille verkar ha nobbat Stoke Citys bud på Rod Fanni, enligt franska medieuppgifter.

Kieran Gibbs är skadad och blir borta i flera veckor. Tränaren Arsene Wenger bekräftade igår att han kan tvingas värva en ersättare idag. Enligt Daily Mail är Gaetan Bong i Valenciennes aktuell.

---

15:30: Tottenham uppges vara ute efter den brasilianske anfallaren Leandro Damiao igen. Nu uttalar sig Internacional om intresset:

- Leandro Damiao lämnar bara om det blir en väldigt snabb förhandling. Men inget officiellt bud har kommit än, säger Luis Cesar Souto De Moura tilll Correio do Povo.

- Rykten om intresse för Leandro, framförallt från Tottenham, kommer och går.

---

15:00: Officiellt: Swansea bekräftar att de sålt Danny Graham till Sunderland för 5 miljoner pund. Anfallaren har skrivit på ett 3,5 årskontrakt.

---

14:50: David Beckham bekräftar på sin Facebooksida att han är på väg till Paris. Läs mer här.

---

14:30: Officiellt: Målvakten Ferdinando Coppola lämnar Milan för Torino.

Middlesbrough har enligt Sky Sports värvat Kieron Dyer.

---

14:20: Officiellt: Emre Belözoglu återvänder till Turkiet. Fenerbahce har kontrakterat honom. Mittfältaren anlände till så sent som i somras till Atletico Madrid men lämnar redan efter en halv säsong.

Officiellt: Fenerbahce är också i förhandlingar med Juventus om Reto Ziegler.

Officiellt: Bastia har värvat Jacques Faty. Han lånas in resten av säsongen från Sivasspor.

Officiellt: Liverpool-spelaren Daniel Pacheco lånas ut till spanska SD Huesca.

---

14:05: Linus Hallenius uppges vara på väg till Sverige. Enligt italienska uppgifter är han klar för Helsingborgs. Inget är officiellt än.

KLART: Emir Kujovic byter klubb i Turkiet. Läs mer här.

---

13:37: Officiellt: Urby Emanuelson är klar för Fulham. Han lånas in från Milan resten av säsongen.

Officiellt: Aston Villa meddelar på sin hemsida att de kommer att värva Yacouba Sylla senare idag. Han kommer närmast från franska Clermont Foot.

Officiellt: Lyon lånar ut 20-årige mittfältaren Sidy Kone till Caen i andraligan.

Enligt Sky Sports kommer Blackburn och West Ham att byta spelare. Paul Robinson går till West Ham medan Stephen Henderson går i motsatt håll.

Fulham försöker låna David Ngog från Bolton, rapporterar Sky Sports.

---

13:20: Officiellt: Inter har värvat Zdravko Kuzmanovic och Ezequiel Schelotto.

Officiellt: Christopher Samba är klar för QPR. 28-åringen har skrivit på för fyra och ett halvt år. Han kommer närmast från Anzhi Makhachkala.

Officiellt: Real Zaragoza lånar Rodri från Barcelona B. Den här säsongen har han varit utlånad till Sheffield Wednesday.

Juventus ryktas ha lagt ett bud på anfallaren Ishak Belfodil. Parma sägs först ha krävt 20 miljoner euro medan Juve ville byta honom mot Fabio Quagliarella. Nu kräver Parma 13 miljoner euro plus Quagliarella, skriver Football-Italia.

---

13:10: Officiellt: Norwich bekräftar att de värvar Luciano Becchio – i utbyte mot Steve Morison som skickas iväg till Leeds.

---

13:00:Real Madrid gjorde nyligen klart med Diego Lopez. Enligt AS var Real även överens med Osasunas målvakt Andrés Fernandez men tränaren José Mourinho satte stopp för affären.

Svensken Emir Kujovic är på väg att byta klubb i Turkiet. Det handlar om nykomlingen Elzagispor. De vill låna honom resten av säsongen, skriver turkisfotboll.com.

Alexander Gerndt på väg att skriva på för Young Boys? Läs mer här.

Trots värvningen av Mario Balotelli, stannar Giampaolo Pazzini i Milan. Läs mer här.

---

12:45: Diego Maradona kan ta över tränarjobbet i Bursaspor, enligt turkisk media. Även Sven-Göran Eriksson ryktades igår vara aktuell.

Tre Premier League-klubbar förhandlar om Valenciennes mittback Nicolas Isimat-Mirin.

- Vi pratar med West Ham, Fulham och Newcastle, säger Valenciennes president Jean-Raymond Legrand till RMC.

Fotbolltransfers.com rapporterade redan igår att Alvaro Negredo är aktuell för Everton. Enligt Goal.com ligger prislappen på 11 miljoner euro. Även Tottenham ska vara intresserat.

Napolis eftertraktade skyttekung Edinson Cavani ser ut att stanna.

- Just nu tänker jag inte på framtiden. Jag trivs väldigt bra här, säger han enligt Sky Sports.

Swansea är på väg att sälja anfallaren Danny Graham till Sunderland.  Klubbarna är enligt engelsk media överens om prislappen. Även Middlesbrough jagar honom men Graham vill stanna i Premier League.

Officiellt: Palermo har värvat Alejandro Faurlin från QPR. Det handlar om ett lån resten av säsongen. Även mittfältaren Diego Fabbrini ansluter från Udinese.

---

12:20: Milan sålde nyligen Francesco Acerbi till Genoa.  Nu lånas han ut till sin gamla klubb Chievo Verona, skriver Football-Italia.

Enligt LigTV kommer Atletico Madrid att riva Emres kontrakt. Han är som fotbolltransfers.com tidigare rapporterat på väg till Fenerbahce.

Tottenham kan komma att försöka värva brassen Leandro Damiao, skriver Sky Sports.

Chelsea funderar på att lägga ett bud på Asmir Begovic, Stokes målvakt, enligt engelsk media.

Paris SG har kallat till presskonferens klockan 17.00. Det ryktas handla om David Beckham, som just nu ska vara på läkarundersökning hos den franska klubben.

Newcastle är på väg att göra klart med 17-årige Kevin Mbabu från Servette, skriver BBC.

Celtic har nu nobbat Norwich fjärde bud på Gary Hooper, rapporterar Sky Sports. Lägger man ett femte bud senare idag?

Fulham försöker låna Romas målvakt Maarten Stekelenburg.

- Vi jobbar väldigt hårt med att få till en affär, säger hans agent Rob Jansen till De Telegraaf.

---

12:00: Enligt Sky Sports har Tottenhamspelaren Andros Townsend besökt QPR för att genomgå läkarundersökningen.

Officiellt: Besiktas och anfallaren Batuhan Karadeniz går skilda vägar.

Officiellt: Besiktas har inlett förhandlingar med anfallaren Mamadou Niang. Han har spelat i Al Sadd i Qatar de senaste åren. 33-åringen har tidigare tillhört Fenerbahce, Marseille och Strasbourg.

Enligt LIG TV har Fenerbahce kommit överens med Juventus-backen Reto Ziegler.

Fulham lägger bud på Jack Butland? Det uppger Daily Mail. Birmingham-målvakten nobbade nyligen Chelsea.

Reading ger upp Thomas Ince, som ser ut att stanna i Blackpool.

- Thomas kommer inte hit. Blackpool vill väldigt gärna behålla honom, säger Reading Brian McDdermott till Daily Mail.

---

11:45: Juventus har inte gett upp hoppet om Lisandro Lopez, skriver Tuttosport. De kan göra ett sista försöka idag. Lyon har tidigare nobbat flera bud från den italienska klubben. Även Tottenham uppges vara intresserade av argentinaren.

---

11:30: Kontraktslöse David Beckham till Paris SG? Enligt franska uppgifter kan det bli av, skriver Daily Mail.

Gianluca Curci blir kvar i Bologna. Det bekräftar hans agent för Sport Italia.

Wigan försöker köpa loss Aiden McGeady från Spartak Moskva. Men enligt Daily Mail ser det inte ut att bli någon övergång.

Officiellt: Levante har värvat den grekiske landslagsspelarne Loukas Vyntra. 24-åringen kommer från Panathiniakos och har skrivit på för 1,5 år

Officiellt: Matias Cabrera, en 26-årig mittfältare från Uruguay, är ny spelare i Cagliari.  Han köps loss från Nacional Montevideo.

Norwich gör allt för att lösa Gary Hooper från Celtic. Trots tre nobbade bud gör man ett till försök, skriver Daily Mail.

---

11:10: Officiellt: Nu har Mario Balotelli även signerat avtalet. Kontraktet med Milan gäller till 30 juni 2017.

Officiellt: Torino lånar Pescaras brasilianska anfallare Jonathas.

---

11:00: Officiellt: Valdet Rama lämnar Örebro för spanska Real Valladolid. Läs mer här.

Tottenham-målvakten Heurelho Gomes är på väg att lånas till Hoffeinham, enligt Sky Sports.

---

10:45: Officiellt: Portugisiske mittfältaren Bruno Alexandre Marques Pereirinha, född 1988, har skrivit på för Serie A-klubben Lazio. Han kommer närmast från Sporting.

Officiellt: 32-årige Paul Scharner återvänder till sin gamla klubb Wigan. Han lånas in från Hamburg.

Stephan El Shaarawys agent bekräftar nytt kontrakt med Milan.

- De närmaste dagarna kommer jag prata med Milan för att formalisera förlängningen till 2018, säger Roberto Lo Florio enligt Football-Italia.

Napoli uppges vilja lägga ett bud på Radja Nainggolan i Cagliari.

Fiorentinas målvakt Emiliano Viviano flyttar inte under januari.

- Jag kan bekräfta att han inte lämnar Fiorentina, säger agenten Claudio Vigorelli till Sport Italia.

---

10:15: Officiellt: FC Nordsjälland har gjort klart med portugisen João Duarte Vieira Pereira, en 22-årig mittback från FC Sheriff. Han har tidigare tillhört den portugisiska storklubben Benfica.

Officiellt: Danska OB har värvat Darko Bodul från Sturm Graz. Anfallaren har tidigare spelat i Ajax. Kontraktet gäller till 2015.

Officiellt: Tolouse lånar 17-årige Adrien Rabiot från Paris SG.

Officiellt: Förre Helsingborgsmittfältaren McDonald Mariga fick inte mycket speltid i  Inter och lånas nu ut till Parma.

Officiellt: Ryan Nelsen lämnar QPR. Han blir nu huvutränare för MLS-laget Toronto FC.

---

10:00: Celtics eftertrakade Victor Wanyama lämnar inte under januari. Han har varit aktuell för Manchester United och Arsenal.

- Jag kan bekräfta att jag blir kvar i Celtic, säger han till Daily Record.

Trots att Arsenals tränare meddelat att det inte blir någon värvning av David Villa uppger Goal.com att Londonklubben ska göra ett sista försök. De är redo att erbjuda 14 miljoner pund till Barcelona.

Tottenhams tränare André Villas-Boas verkar inte värva något idag.

- Nej, jag tror inte det. Vi har varit tysta under januarimarknaden, säger han enligt Goal.com.

Enligt L’Equipe har dock Tottenham velat låna Lisandro Lopez men Lyon vill bara få till en permanent övergång. Juventus har också försökt värva honom utan framgång.

Enligt Sky Sports har Chris Samba klarat läkarundersökningen och är på väg att skriva på för QPR.

De rapporterar också att Swanse accepterat ett bud från Middlesbrough gällande anfallaren Danny Graham. Budet ligger på 5 miljoner pund.

Officiellt: Stuttgart har värvat rumänske mittfältaren Alexandru Maxim. Kontraktet gäller till 30 juni 2017.

---

09:30: The Guardian rapporterar att QPR-tränaren Harry Redknapp ska värva trio från sin gamla klubb. Han vill värva David Bentley, Jermaine Jenas och Andros Townsend från Tottenham.

Tottenhams Tom Huddlestone har varit i kontakt med Fulham, men det är osäkert om det blir en övergång.

- Det fanns intresse från Fulham, men jag är inte säker på att de följer upp intresset. Vi har tillåtit klubben att prata med spelaren, säger Tottenhams tränare André Villas-Boas.

Norrmannen John Arne Riise blir kvar i Fulham, trots begränsat med speltid och rykten om flytt.

- Jag stannar i Fulham, säger han till Aftenposten.

Det ser inte ut att bli någon Liverpoolflytt för Thomas Ince. Enligt Daily Mail hamnar han mittfältaren i Reading.

Igår lånade allsvenska Djurgårdens IF en talang, Godsway Donyou, från Manchester City. Idag har danska AGF fått till ett 18 månaders låneavtal för City-talangen Dominic Oduor.

- Jag fick en video på fem minuter skickat till mig och redan där blev jag övertygad, säger sportchefen Brian Steen Nielsen till JP Aarhus.

Celtic nobbar ett nytt bud från Norwich på Gary Hooper.

- Jag tror att de kom in med ett tredje bud igår och det nobbades. Vi har inte satt någon prislapp på Gary men det budet var för lite, säger Celtics tränare Neil Lennon enligt Goal.com.

 Fulham bekräftar att man är nära att låna Milans Urby Emanuelson. Läs mer här.

Officiellt: David Löfquist klar för Odense. Läs mer här.

---

09:00: Missade du något från gårdagens Silly Season? Då kan du läsa igenom allt genom att klicka här.

---

01:30: Kieron Gibbs har skadat sig och blir borta i flera veckor. Nu kan Arsenal tvingas att värva en ersättare till vänsterbacken. Det bekräftar tränaren Arsene Wenger bekräftar för Sky Sports.

Stoke kan snuva Fulham på Tom Huddlestone. Enlig tidigare rapporter har Fulham erbjudit 5 miljoner pund men Stoke vill försöka värva Tottenham-spelaren, skriver Daily Mirror.

Swansea har dragit sig ur men Aston Villa går nu in i jakten på Kenwyne Jones, anfallare i Stoke City, enligt Daily Mirror.

Wigan erbjuder 5 miljoner pund för Aiden McGeady i Spartak Moskva? Det uppger Daily Mirror.

Marcus Berg uppges vara överens med Real Sociedad - men stoppas av sin nuvarande klubb. Läs mer här.

Tottenham utesluter David Villa - ser ut att skippa ny anfallare. Läs mer här.

Liverpools manager: "Tror inte vi värvar mer". Läs mer här.

Fotbolltransfers.com

[email protected]

Artikelbild

Foto: Bildbyrån

Följ senaste nytt i Silly Season - 31 januari 2013

Övriga Europa

Övriga Europa - 2013-02-01 kl 00:35

Vill du ha en heltäckande bevakning av Silly Season ute i Europa? Då har du kommit rätt. Fotbolltransfers.com uppdaterar kontinuerligt hela dagen.

01:00: Officiellt: Everton lånar ut Magaye Gueye till franska Brest.

---

00:35: Enligt skotska STV är Trelleborgs målvakt Viktor Noring klar för Celtic. Han kommar att lånas in från TFF fram till sommaren. Dock återstår det en del pappersarbete innan affären kan slutföras.

---

00:00: Officiellt: Nacho Monreal är klar för Arsenal. Vänsterbacken lämnar Malaga och har skrivit på ett långtidskontrakt med ”The Gunners”.

- Vi är glad att Nacho Monreal har gått med på att ansluta till oss, säger tränaren Arsene Wenger till klubbens hemsida.

Officiellt: Queens Park Rangers förstärker laget med Jermaine Jenas och Andros Townsend från Tottenham. Jenas har skrivit på ett 18-månadersavtal medan Townsend lånas ut under resten av säsongen.

Officiellt: PSG-spelaren Mathieu Bodmer lånas ut till Saint-Etienne.

Och nu har transferfönstret stängt!

---

23:40: Officiellt: Birminghams målvakt Jack Butland är klar för Stoke City. 19-åringens kontrakt sträcker sig fyra och ett halvt år. Han lånas ut tillbaka till Birmingham resten av säsongen.

---

23:20: Officiellt: Everton värvar högerbacken John Stones från Barnsley. 18-åringens kontrakt löper över fem och ett halvt år.

Officiellt: Ajax och Fulham är överens om ett låneavtal för Eyong Enoh. Fulham har även en köpoption efter säsongen.

Officiellt: Newcastle bekräftar på sin hemsida att anfallaren Xisco och klubben kommit överens om att bryta kontraktet med omedelbar verkan. Anfallaren anslöt till ”The Magpies” 2008 från Deportivo La Coruna.

Officiellt: Real Madrid Castilla har lånat Casemiro från Sao Paulo fram till sommaren.

Officiellt: Juventus lånar ut Reto Ziegler. Han är  klar för Fenerbahce. Läs mer här.

----

23:00: Officiellt: Tottenham lånar ut Simon Dawkins till Aston Villa

Officiellt: Ryan Mason lånas ut från Tottenham till Lorient

Andros Townsend väntas bli den andra Tottenham-spelaren som gör sent byte till Queens Park Rangers innan transferfönstret stänger, rapporterar Goal.com. 21-åringen kommer att diskutera ett låneavtal för resten av säsongen. Sedan tidigare är Jermaine Jenas i diskussioner med klubben och har blivit erbjuden ett 18-månaderskontrakt.

Officiellt: Ajax har kommit överens med Barcelona om ett fem månader långt lån för yttermittfältaren Isaac Cuenca. Läs mer här.

Norwich har kämpat för att komma överens med Celtic om Gary Hooper, men enligt Sky Sports kommer det inte att bli någon affär. Premier League-klubben har lagt fyra bud på engelsmannen.

Enligt Sky Sports är Evertons mittfältare Magaye Gueye är på väg att lånas ut till en fransk klubb. Affären är 80 procent klar.

Officiellt: Alou Diarra, som tillhör West Ham, lånas ut till Ligue 1-klubben Rennes för resten av säsongen.

Enligt BBC-journalisten Ben Smith kommer Tottenham inte att värva Internacional-spelaren Leandro Damiao i dag på grund av att priset är för högt. Affären kan ske i sommar.

Ajax klubben ryktas tappa Eyong Enoh som finns på Fulhams önskelista. Så här säger Frank De Boer om den eventuella affären:

- Det var en väckarklocka. Vid 08:30 fick jag ett sms från Marc Overmars att Enoh flög till London för att prata med Fulham. Jag kunde ha sett det komma, men jag skulle ha spelat honom i kväll. Så jag var tvungen att göra några förändringar.

Officiellt: Stoke City bekräftar på sin hemsida att amerikanen Brek Shea, 22, är klar för klubben. Den 22-årige mittfältaren lämnar FC Dallas och kostar 25 miljoner kronor.

Championshipklubben Blackburn Rovers diskuterar med West Bromwich om en övergång för yttern Jerome Thomas, rapporterar Sky Sports.

---

21:40: Londonklubbarna Chelsea och Tottenham kan återigen visa intresse för brassen Willian efter att mittfältarens flytt till Anzhi har kollapsat, rapporterar The Mirror.

Mohamed Diame kan skriva på ett nytt kontrakt med West Ham under torsdagen, rapporterar Goal.com. Men enligt Sky Sports har en okänd Premier League-klubben aktiverat den kraftfulle mittfältarens utköpsklausul.

Liverpools mittfältare Suso kommer inte att lämna Merseysideklubben innan transferfönstret stänger. Spanjoren har ryktas vara på väg till Wigan på lån - men det förnekar 19-åringen.

- Jag klargör att jag inte kommer gå till Wigan på lån. Jag är verkligen glad i Liverpool, säger han enligt Sky Sports.

Norwich har kämpat för att komma överens med Celtic om Gary Hooper, men enligt Sky Sports kommer det inte att bli någon affär. Premier League-klubben har lagt fyra bud på engelsmannen.

20:40: Officiellt: Fulham lånar högerbacken Stanislav Manolev, 29, från PSV för resten av säsongen och med en option på ytterligare två år.

Enligt Sky Sports kommer både Peter Crouch, som har kopplats ihop med Queens Park Rangers, och Kenweyene Jones att stanna kvar i Stoke.

Trots rapporter från Brasilien att Leandro Damiao inte kommer att lämna Internacional för Tottenham, uppger Sky Sports att klubbarna fortfarande förhandlar.

Peter Odemwingie, som befinner sig i QPR:s högkvarter trots att de inte kommit överens med West Bromwich om övergångssumman, har pratat med Sky Sports om den eventuella flytten:

- West Brom är mitt hem, men det är ett nytt kapitel att start i mitt liv. Jag är väldigt optimistisk, några bra spelare har redan kommit hit. Jag hoppas bara det kommer att gå bra i de senaste timmarna, säger Odemwingie.

---

19:55: Officiellt: Lazio lånar ut Juan Pablo Carizzo till Inter. De skickar också iväg Giuseppe Sculli samt Luciano Zauri till Pescara. Läs mer här.

Officiellt: Alexander Doni lämnar Liverpool och går till den brasilianska klubben Botafogo.

Officiellt: Leeds har gjort klart med vänsterbacken Stephen Warnock från Aston Villa. Och tränaren Neil Warnock är nöjd med nyförvärvet.

- Jag är väldigt glad igen. Stephen har erfarenhet som jag tror vi behöver i den positionen, säger Warnock enligt klubbens hemsida.

---

19:44Officiellt: Svenske stortalangen Rinor Nushi klar för West Ham. Läs mer här.

Enligt Goal.com är Queens Park Rangers nära att låna Jermaine Jenas från Tottenham. 29-åringen, som är på väg att göra en läkarundersökning, skulle i sådana fall återförenas med Harry Redknapp som tränade honom i Tottenham.

---

19:30: Officiellt: Fernando Gago är klar för Vélez Sarsfield. Läs mer här.

Leandro Damiao kommer inte att hamna i Tottenham innan transferfönstret stänger. Enligt Globo Esporte kommer anfallaren stanna kvar i Internacional i ytterligare sex månader – men en flytt i juli kan ske.

---

19:20: Officiellt: Real Zaragoza lånar Adria Carmona från Milan under resten av säsongen. La Liga-klubben har en option att göra övergången permanent.

Enligt FOX Soccer har Break Shea fått sitt arbetstillstånd och yttermittfältaren tillhör nu Stoke. Han kommer närmast från Dallas.

---

19:10: Enligt Mundo Deportivo kommer Barcelona att låna ut Isaac Cuenca till Ajax resten av säsongen.

Officiellt: Bordeaux lånar ut den offensive mittfältaren Jussiê till Al-Wasl för resten av säsongen. Al-Wasl har en köpoption efter att lånet är slut.

---

19:00: Enligt Sky Italia har Napoli lagt ett bud på 103 miljoner kronor för Sampdorias anfallare Mauro Icardi.

Officiellt: Tottenham lånar ut Alex Pritchard till Petersborough.

Federico Fazios flytt från Sevilla till Zenit St Petersburg blir inte av, rapporterar Football Espana.

Tottenham lägger ett sent bud på Leandro Damiao, skriver Goal. Budet till Internacional ska ligga på 18,7 miljoner euro.

Nu har tranferfönstret i Italien stängt!

---

18:45: Enligt Sky Italia uppges Juventus ha köpt 50 procent av Sampdorias mittfältare Andrea Poli. 23-åringen kommer att stanna kvar i Sampdoria under resten av säsongen.

Enligt Sky Italia hade Maarten Stekelenburg landat i London för att slutföra övergången till Fulham – men Roma stoppade övergången och holländaren fick vända hem till Rom igen. Anledningen är att Roma inte kunnat hitta en ersättare.

Genoa har lagt ett bud på Milans försvarare Luca Antonini, skriver Sky Sport Italia. Milan utvärderar just nu om de ska acceptera eller nobba budet på 30-åringen.

Officiellt: Franco Brienza, 33, lämnar nedflyttningshotande Palermo och har skrivit på ett fyraårsavtal med Atalanta.

---

18:30: Officiellt: Malaga bekräftar på sin hemsida att Pedro Morales har skrivit på fram till sommaren, med en option på ytterligare två säsonger. Han kommer närmast från Dinamo Zagreb.

Marseille lagt ett sent bud på Shakhtar Donetsk vänsterback Razvan Rat. Den ukrainska klubben vill dock inte släppa sin vänsterback så här sent.

- Jag kan inte låta honom gå precis före transferfönstret (stänger) eftersom jag inte kan hitta en annan vänsterback så fort, säger tränaren Mircea Lucescu enligt Sky Sports.

Enligt Sky Sports har Everton fått sitt bud accepterat på Barnsleys försvarare John Stones. Wigan har också tidigare under dagen fått sitt bud diskuterat – men Stones är på väg till Liverpool för att diskutera med Everton.

Spanska AS rapporterar att vänsterbacken Nacho Monreal har rest till London för att slutföra en övergång till Arsenal. Prislappen? 86 miljoner kronor.

Enligt Goal.com diskuterar Arsenal med Athletic Bilbao om mittbacken Fernando Amorebieta. Sajten skriver att 27-åringen värderas mellan 40 miljoner kronor och 60 miljoner kronor.

---

18:15: Officiellt: Mohamed Sissoko 28, lånas ut från Paris Saint-Germain till Fiorentina. Den italienska klubben har en option att köpa loss mittfältaren efter lånet.

Officiellt: Heurelho Gomes, som tillhör Tottenham, kommer att tillbringa resten av säsongen i Hoffenheim.

Officiellt: Newcastle värvar den schweiziska talangen Kevin Mbabu från Servette. 17-åringen har skrivit på ett treårskontrakt.

Enligt Sky Italia flyger Romas målvakt Maarten Stekelenburg till London i hopp om att få till en övergång till Fulham. Om den övergången blir av måste Roma hitta en ny målvakt, och de har siktet inställt på Emiliano Viviano som tillhör Fiorentina. Det är dock inte säkert om de hinner få igenom en övergång eftersom det italienska fönstret stänger klockan 19.00.

---

17:45: Officiellt: Napoli bekräftar på sin hemsida att de lånar Rolando, från Porto, och Josip Radosevic från Hajduk Split.

- Jag är mycket glad över att spela i blått, säger Rolando till klubbens hemsida.

Officiellt: Anfallaren Louis Saha lämnar Sunderland.

Officiellt: David Beckham är klar för Paris Saint-Germain. Läs mer här

 

---

17:35: Brescia-spelaren Bartosz Salomon uppges ha blivit såld till Milan, enligt Sky Italia. Spelaren, som representeras av Mino Raiola, kostar 3,5 miljoner euro.

Football Italia skriver att Franco Brienza, 33, lämnar nedflyttningshotande Palermo och har skrivit på ett fyraårsavtal med Atalanta.

Jimmy Briand kommer inte att lånas ut från Lyon till Monaco – trots att båda klubbarna har kommit överens om ett sex månader långt lån. Enligt ESPN kunde inte Briand komma överens om det personliga avtalet.

Alvaro Negredos agent bekräftar att Sevilla haft kontakt med Everton, men spelaren lämnar inte. Läs mer här.

---

17:23: Enligt BBC-journalisten Dan Roan har Swansea frågat Manchester City om att få låna John Guidetti, men mästarna tackade nej eftersom de har sålt Mario Balotelli till Milan.

Officiellt: Nürnberg har värvat Muhammed Ildiz från Rapid Wien. 21-åringens kontrakt sträcker sig till 2017.

Enligt ESPN har Paris Saint-Germain lånat ut mittfältaren Mathieu Bodmer till AS Saint-Etienne under resten av säsongen.

---

17:05: Eftertraktade Willian är på väg till Anzhi. Enligt Sky Sports är de överens med Shaktar Donetsk om en övergångssumma på 34 miljoner pund.

Enligt engelsk media är Everton intresserat av att knyta till sig Alvaro Negredo. Sky Sports skriver dock att Sevilla inte vill sälja anfallaren.

Marco Rigoni lämnar Chievo och går till Genoa, skriver Football Italia. 33-åringen lånas ut under resten av säsongen.

Fernando Gago, tidigare i Real Madrid och Roma, kan vara på väg att lämna Valencia för argentinska Velez Sarsfield, uppger Football Espana. Mittfältaren kan lånas ut med en köpoption på 30 miljoner kronor.

Enligt Football Espana är Deportivo på väg att värva den brasilianska försvararen Claudiano Bezerra da Silva – mer känd som Kaká.

Inter vill förstärka laget med Lazios målvakt Juan Pablo Carrizo redan i januari, uppger Sky Italia. ”Nerazzurri” har redan kommit överens med sydamerikanen om en övergång i sommar, när hans kontrakt har gått ut. Men eftersom Luca Castellazzi är axelskadad vill Inter ha Carrizo redan nu.

Ajax tekniska direktör, Marc Overmars, bekräftar att Fulham har hört sig för om att knyta till sig Eyong Enoh.

- Förhandlingarna måste starta först. Ingenting är säkert nu, säger Overmars till De Telegraaf.

Stoke City är på jakt efter en vänsterback och Premier League-klubben har hört för sig om Boltons Marcos Alonso, skriver BBC.

Officiellt: Rory Delap i Stoke lånas ut till Championshipklubben Barnsley under resten av säsongen.

Den danske backen Jores Okore, 20, ser ut att stanna kvar i FC Nordsjälland, bekräftar hans agent.

- Ingenting kommer att hända med Jores. Det har varit mycket prat och det det fanns några erbjudanden men inget som var intressant nog, säger Nicola Juric enligt Sporten.dk.

---

16:10: Den engelska målvaktstalangen Jack Butland är klar för Stoke, rapporterar Sky Sports. Men 19-åringen kommer att spendera resten av säsongen i Birmingham på lån. Affären kostar Premier League-klubben 50 miljoner kronor.

Queens Park Rangers jobbar fortfarande på att förstärka laget. Deras förstaval är Peter Odemwingie, som de har lagt bud på tidigare i januari men som inte blivit accepterat, uppger BBC.

Roma erkände förra veckan att klubben övervägde att sprka Zdenek Zeman. Trots det vill tjecken stanna kvar i klubben under en lång tid.

- Jag vill stanna här i ytterligare fem år, säger Zeman enligt Football Italia.

Wolfsburgs mittfältare Diego kan lämna den tyska klubben för att säkra en plats i den brasilianska truppen till VM 2014.

- Två av mina vänner från Atletico (Filipe Luis och Miranda) har blivit uttagna. Det kommer alltid att förbli min målsättning att komma tillbaka in i laget. Jag har inte glömt bort VM, säger han enligt Goal.

Peter Crouch har rapporterats vara på Queens Park Rangers önskelista – men tränaren Harry Redknapp tror inte att det kommer ske någon övergång.

- Nej, jag tror inte det. Det är mycket tyst, säger Redknapp enligt Daily Mail.

Enligt BBC kommer Alexander Doni lämna Liverpool för att skriva på för brasilianska Botafogo

Paul Robinson såg ut att lämna Blackburn för West Ham under dagen – men så blir det inte, enligt BBC. Affären kommer inte att bli av.

---

15:50: Martin Olsson aktuell för Norwich? Premier League-laget ska ha lagt ett bud på honom, uppger Fotbolldirekt.

Marseille verkar ha nobbat Stoke Citys bud på Rod Fanni, enligt franska medieuppgifter.

Kieran Gibbs är skadad och blir borta i flera veckor. Tränaren Arsene Wenger bekräftade igår att han kan tvingas värva en ersättare idag. Enligt Daily Mail är Gaetan Bong i Valenciennes aktuell.

---

15:30: Tottenham uppges vara ute efter den brasilianske anfallaren Leandro Damiao igen. Nu uttalar sig Internacional om intresset:

- Leandro Damiao lämnar bara om det blir en väldigt snabb förhandling. Men inget officiellt bud har kommit än, säger Luis Cesar Souto De Moura tilll Correio do Povo.

- Rykten om intresse för Leandro, framförallt från Tottenham, kommer och går.

---

15:00: Officiellt: Swansea bekräftar att de sålt Danny Graham till Sunderland för 5 miljoner pund. Anfallaren har skrivit på ett 3,5 årskontrakt.

---

14:50: David Beckham bekräftar på sin Facebooksida att han är på väg till Paris. Läs mer här.

---

14:30: Officiellt: Målvakten Ferdinando Coppola lämnar Milan för Torino.

Middlesbrough har enligt Sky Sports värvat Kieron Dyer.

---

14:20: Officiellt: Emre Belözoglu återvänder till Turkiet. Fenerbahce har kontrakterat honom. Mittfältaren anlände till så sent som i somras till Atletico Madrid men lämnar redan efter en halv säsong.

Officiellt: Fenerbahce är också i förhandlingar med Juventus om Reto Ziegler.

Officiellt: Bastia har värvat Jacques Faty. Han lånas in resten av säsongen från Sivasspor.

Officiellt: Liverpool-spelaren Daniel Pacheco lånas ut till spanska SD Huesca.

---

14:05: Linus Hallenius uppges vara på väg till Sverige. Enligt italienska uppgifter är han klar för Helsingborgs. Inget är officiellt än.

KLART: Emir Kujovic byter klubb i Turkiet. Läs mer här.

---

13:37: Officiellt: Urby Emanuelson är klar för Fulham. Han lånas in från Milan resten av säsongen.

Officiellt: Aston Villa meddelar på sin hemsida att de kommer att värva Yacouba Sylla senare idag. Han kommer närmast från franska Clermont Foot.

Officiellt: Lyon lånar ut 20-årige mittfältaren Sidy Kone till Caen i andraligan.

Enligt Sky Sports kommer Blackburn och West Ham att byta spelare. Paul Robinson går till West Ham medan Stephen Henderson går i motsatt håll.

Fulham försöker låna David Ngog från Bolton, rapporterar Sky Sports.

---

13:20: Officiellt: Inter har värvat Zdravko Kuzmanovic och Ezequiel Schelotto.

Officiellt: Christopher Samba är klar för QPR. 28-åringen har skrivit på för fyra och ett halvt år. Han kommer närmast från Anzhi Makhachkala.

Officiellt: Real Zaragoza lånar Rodri från Barcelona B. Den här säsongen har han varit utlånad till Sheffield Wednesday.

Juventus ryktas ha lagt ett bud på anfallaren Ishak Belfodil. Parma sägs först ha krävt 20 miljoner euro medan Juve ville byta honom mot Fabio Quagliarella. Nu kräver Parma 13 miljoner euro plus Quagliarella, skriver Football-Italia.

---

13:10: Officiellt: Norwich bekräftar att de värvar Luciano Becchio – i utbyte mot Steve Morison som skickas iväg till Leeds.

---

13:00:Real Madrid gjorde nyligen klart med Diego Lopez. Enligt AS var Real även överens med Osasunas målvakt Andrés Fernandez men tränaren José Mourinho satte stopp för affären.

Svensken Emir Kujovic är på väg att byta klubb i Turkiet. Det handlar om nykomlingen Elzagispor. De vill låna honom resten av säsongen, skriver turkisfotboll.com.

Alexander Gerndt på väg att skriva på för Young Boys? Läs mer här.

Trots värvningen av Mario Balotelli, stannar Giampaolo Pazzini i Milan. Läs mer här.

---

12:45: Diego Maradona kan ta över tränarjobbet i Bursaspor, enligt turkisk media. Även Sven-Göran Eriksson ryktades igår vara aktuell.

Tre Premier League-klubbar förhandlar om Valenciennes mittback Nicolas Isimat-Mirin.

- Vi pratar med West Ham, Fulham och Newcastle, säger Valenciennes president Jean-Raymond Legrand till RMC.

Fotbolltransfers.com rapporterade redan igår att Alvaro Negredo är aktuell för Everton. Enligt Goal.com ligger prislappen på 11 miljoner euro. Även Tottenham ska vara intresserat.

Napolis eftertraktade skyttekung Edinson Cavani ser ut att stanna.

- Just nu tänker jag inte på framtiden. Jag trivs väldigt bra här, säger han enligt Sky Sports.

Swansea är på väg att sälja anfallaren Danny Graham till Sunderland.  Klubbarna är enligt engelsk media överens om prislappen. Även Middlesbrough jagar honom men Graham vill stanna i Premier League.

Officiellt: Palermo har värvat Alejandro Faurlin från QPR. Det handlar om ett lån resten av säsongen. Även mittfältaren Diego Fabbrini ansluter från Udinese.

---

12:20: Milan sålde nyligen Francesco Acerbi till Genoa.  Nu lånas han ut till sin gamla klubb Chievo Verona, skriver Football-Italia.

Enligt LigTV kommer Atletico Madrid att riva Emres kontrakt. Han är som fotbolltransfers.com tidigare rapporterat på väg till Fenerbahce.

Tottenham kan komma att försöka värva brassen Leandro Damiao, skriver Sky Sports.

Chelsea funderar på att lägga ett bud på Asmir Begovic, Stokes målvakt, enligt engelsk media.

Paris SG har kallat till presskonferens klockan 17.00. Det ryktas handla om David Beckham, som just nu ska vara på läkarundersökning hos den franska klubben.

Newcastle är på väg att göra klart med 17-årige Kevin Mbabu från Servette, skriver BBC.

Celtic har nu nobbat Norwich fjärde bud på Gary Hooper, rapporterar Sky Sports. Lägger man ett femte bud senare idag?

Fulham försöker låna Romas målvakt Maarten Stekelenburg.

- Vi jobbar väldigt hårt med att få till en affär, säger hans agent Rob Jansen till De Telegraaf.

---

12:00: Enligt Sky Sports har Tottenhamspelaren Andros Townsend besökt QPR för att genomgå läkarundersökningen.

Officiellt: Besiktas och anfallaren Batuhan Karadeniz går skilda vägar.

Officiellt: Besiktas har inlett förhandlingar med anfallaren Mamadou Niang. Han har spelat i Al Sadd i Qatar de senaste åren. 33-åringen har tidigare tillhört Fenerbahce, Marseille och Strasbourg.

Enligt LIG TV har Fenerbahce kommit överens med Juventus-backen Reto Ziegler.

Fulham lägger bud på Jack Butland? Det uppger Daily Mail. Birmingham-målvakten nobbade nyligen Chelsea.

Reading ger upp Thomas Ince, som ser ut att stanna i Blackpool.

- Thomas kommer inte hit. Blackpool vill väldigt gärna behålla honom, säger Reading Brian McDdermott till Daily Mail.

---

11:45: Juventus har inte gett upp hoppet om Lisandro Lopez, skriver Tuttosport. De kan göra ett sista försöka idag. Lyon har tidigare nobbat flera bud från den italienska klubben. Även Tottenham uppges vara intresserade av argentinaren.

---

11:30: Kontraktslöse David Beckham till Paris SG? Enligt franska uppgifter kan det bli av, skriver Daily Mail.

Gianluca Curci blir kvar i Bologna. Det bekräftar hans agent för Sport Italia.

Wigan försöker köpa loss Aiden McGeady från Spartak Moskva. Men enligt Daily Mail ser det inte ut att bli någon övergång.

Officiellt: Levante har värvat den grekiske landslagsspelarne Loukas Vyntra. 24-åringen kommer från Panathiniakos och har skrivit på för 1,5 år

Officiellt: Matias Cabrera, en 26-årig mittfältare från Uruguay, är ny spelare i Cagliari.  Han köps loss från Nacional Montevideo.

Norwich gör allt för att lösa Gary Hooper från Celtic. Trots tre nobbade bud gör man ett till försök, skriver Daily Mail.

---

11:10: Officiellt: Nu har Mario Balotelli även signerat avtalet. Kontraktet med Milan gäller till 30 juni 2017.

Officiellt: Torino lånar Pescaras brasilianska anfallare Jonathas.

---

11:00: Officiellt: Valdet Rama lämnar Örebro för spanska Real Valladolid. Läs mer här.

Tottenham-målvakten Heurelho Gomes är på väg att lånas till Hoffeinham, enligt Sky Sports.

---

10:45: Officiellt: Portugisiske mittfältaren Bruno Alexandre Marques Pereirinha, född 1988, har skrivit på för Serie A-klubben Lazio. Han kommer närmast från Sporting.

Officiellt: 32-årige Paul Scharner återvänder till sin gamla klubb Wigan. Han lånas in från Hamburg.

Stephan El Shaarawys agent bekräftar nytt kontrakt med Milan.

- De närmaste dagarna kommer jag prata med Milan för att formalisera förlängningen till 2018, säger Roberto Lo Florio enligt Football-Italia.

Napoli uppges vilja lägga ett bud på Radja Nainggolan i Cagliari.

Fiorentinas målvakt Emiliano Viviano flyttar inte under januari.

- Jag kan bekräfta att han inte lämnar Fiorentina, säger agenten Claudio Vigorelli till Sport Italia.

---

10:15: Officiellt: FC Nordsjälland har gjort klart med portugisen João Duarte Vieira Pereira, en 22-årig mittback från FC Sheriff. Han har tidigare tillhört den portugisiska storklubben Benfica.

Officiellt: Danska OB har värvat Darko Bodul från Sturm Graz. Anfallaren har tidigare spelat i Ajax. Kontraktet gäller till 2015.

Officiellt: Tolouse lånar 17-årige Adrien Rabiot från Paris SG.

Officiellt: Förre Helsingborgsmittfältaren McDonald Mariga fick inte mycket speltid i  Inter och lånas nu ut till Parma.

Officiellt: Ryan Nelsen lämnar QPR. Han blir nu huvutränare för MLS-laget Toronto FC.

---

10:00: Celtics eftertrakade Victor Wanyama lämnar inte under januari. Han har varit aktuell för Manchester United och Arsenal.

- Jag kan bekräfta att jag blir kvar i Celtic, säger han till Daily Record.

Trots att Arsenals tränare meddelat att det inte blir någon värvning av David Villa uppger Goal.com att Londonklubben ska göra ett sista försök. De är redo att erbjuda 14 miljoner pund till Barcelona.

Tottenhams tränare André Villas-Boas verkar inte värva något idag.

- Nej, jag tror inte det. Vi har varit tysta under januarimarknaden, säger han enligt Goal.com.

Enligt L’Equipe har dock Tottenham velat låna Lisandro Lopez men Lyon vill bara få till en permanent övergång. Juventus har också försökt värva honom utan framgång.

Enligt Sky Sports har Chris Samba klarat läkarundersökningen och är på väg att skriva på för QPR.

De rapporterar också att Swanse accepterat ett bud från Middlesbrough gällande anfallaren Danny Graham. Budet ligger på 5 miljoner pund.

Officiellt: Stuttgart har värvat rumänske mittfältaren Alexandru Maxim. Kontraktet gäller till 30 juni 2017.

---

09:30: The Guardian rapporterar att QPR-tränaren Harry Redknapp ska värva trio från sin gamla klubb. Han vill värva David Bentley, Jermaine Jenas och Andros Townsend från Tottenham.

Tottenhams Tom Huddlestone har varit i kontakt med Fulham, men det är osäkert om det blir en övergång.

- Det fanns intresse från Fulham, men jag är inte säker på att de följer upp intresset. Vi har tillåtit klubben att prata med spelaren, säger Tottenhams tränare André Villas-Boas.

Norrmannen John Arne Riise blir kvar i Fulham, trots begränsat med speltid och rykten om flytt.

- Jag stannar i Fulham, säger han till Aftenposten.

Det ser inte ut att bli någon Liverpoolflytt för Thomas Ince. Enligt Daily Mail hamnar han mittfältaren i Reading.

Igår lånade allsvenska Djurgårdens IF en talang, Godsway Donyou, från Manchester City. Idag har danska AGF fått till ett 18 månaders låneavtal för City-talangen Dominic Oduor.

- Jag fick en video på fem minuter skickat till mig och redan där blev jag övertygad, säger sportchefen Brian Steen Nielsen till JP Aarhus.

Celtic nobbar ett nytt bud från Norwich på Gary Hooper.

- Jag tror att de kom in med ett tredje bud igår och det nobbades. Vi har inte satt någon prislapp på Gary men det budet var för lite, säger Celtics tränare Neil Lennon enligt Goal.com.

 Fulham bekräftar att man är nära att låna Milans Urby Emanuelson. Läs mer här.

Officiellt: David Löfquist klar för Odense. Läs mer här.

---

09:00: Missade du något från gårdagens Silly Season? Då kan du läsa igenom allt genom att klicka här.

---

01:30: Kieron Gibbs har skadat sig och blir borta i flera veckor. Nu kan Arsenal tvingas att värva en ersättare till vänsterbacken. Det bekräftar tränaren Arsene Wenger bekräftar för Sky Sports.

Stoke kan snuva Fulham på Tom Huddlestone. Enlig tidigare rapporter har Fulham erbjudit 5 miljoner pund men Stoke vill försöka värva Tottenham-spelaren, skriver Daily Mirror.

Swansea har dragit sig ur men Aston Villa går nu in i jakten på Kenwyne Jones, anfallare i Stoke City, enligt Daily Mirror.

Wigan erbjuder 5 miljoner pund för Aiden McGeady i Spartak Moskva? Det uppger Daily Mirror.

Marcus Berg uppges vara överens med Real Sociedad - men stoppas av sin nuvarande klubb. Läs mer här.

Tottenham utesluter David Villa - ser ut att skippa ny anfallare. Läs mer här.

Liverpools manager: "Tror inte vi värvar mer". Läs mer här.

Fotbolltransfers.com

[email protected]