Arteta: "Lacazette uppträder som att han vill stanna"

England

England - 2022-02-25 kl 10:03

Artikelbild

Arsenals manager Mikel Arteta är imponerad av Alexandre Lacazette och får känslan att anfallaren vill stanna bortom den här säsongen.

Den franske anfallaren Alexandre Lacazette, 30, sitter på ett utgående kontrakt med Arsenal. Hans gamla klubb Lyon har tidigare bekräftat sitt intresse.

Arsenal besegrade Wolverhampton med 2-1 i ligan i går kväll och Lacazette låg bakom segermålet i 95:e minuten, även om det till slut blev ett självmål.

Arsenals manager Mikel Arteta passar på att berömma Lacazette för insatsen och kommenterar hans framtid.

– När jag i den 85:e minuten ser vår anfallare jaga en ytterback till hörnflaggan, vinna tillbaka bollen, spela, kämpa, missa en chans, missa två chanser, gå igen. Vad kan jag göra? Jag kan bara berömma honom och försöka hjälpa honom så mycket som möjligt och ge honom stöd. Till slut fick han belöningen. För mig är det Lacazettes mål, säger spanjoren enligt Sky Sports.