Arsenal uppges jaga Aron Jóhannsson - som gjorde hattrick på fyra minuter

Övriga Europa

Övriga Europa - 2012-09-27 kl 12:31

Artikelbild

Brittisk media rapporterar att isländske skyttekungen Aron Jóhannsson från danska AGF jagas av Arsenal.

I slutet på augusti gjorde den isländske anfallaren Aron Jóhannsson, 21, ett hattrick på 3 minuter och 50 sekunder för sitt AGF Århus mot Horsens i danska Superligan.

Matchen slutade till slut 4-1 och skyttekungen gjorde även det fjärde målet. Totalt har Aron Jóhannsson gjort tio mål på tio ligamatcher den här säsongen.

Nu rapporterar brittiska talkSPORT att Arsenal fått upp ögonen för den USA-födde spelaren och funderar på att agera i januari. Enligt uppgifterna är agenten medveten om intresset.

– Arsenal har inte ringt mig än, men de är mer än välkomna att göra det, säger agenten Magnus Agnar Magnusson och fortsätter:

– Det är naturligt att de skulle visa intresse för en spelare som gjort så många mål. Aron har snabbheten för att lyckas i engelsk fotboll.